Λακωνία

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Δ. Σπάρτης

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Σπάρτης κ. Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια του καταστηματάρχες επί του πεζόδρομου Κλεομβρότου ,  ανακοίνωσε την ποιο κάτω επιστολή στα social media , άλλωστε η ίδια είναι που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί για έναν διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο στολισμό όχι μόνο στην Σπάρτη  , αλλά και σε πολλά χωριά του Δήμου Σπάρτης.

 

Ευχαριστώ πολύ τους καταστηματάρχες του πεζόδρομου που είχαν την διάθεση και την πρωτοβουλία να βοηθήσουν στον στολισμό της πόλης. Βεβαίως ο Δήμος ανταποκρίθηκε θετικά όταν επικοινώνησαν μαζί μας να ζητήσουν την άδεια , αλλά και την βοήθεια μας όπου χρειάστηκε. Συγχαίρω τους επαγγελματίες γιατί με τέτοιες πρωτοβουλίες δείχνουν την διάθεση τους να συμβάλουν προς όφελος όλων, κάτι που για πολλά χρόνια τώρα γίνεται σε πολλές πόλεις στην Ελλάδα ιδιαίτερα την εποχή των Χριστουγέννων, είτε με ανεξάρτητες πρωτοβουλίες είτε οργανωμένα μέσου του Εμπορικού Συλλόγου ή άλλων φορέων βλέπουμε να ξεκινάει δειλά δειλά από πέρυσι αλλά με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και φέτος και στην πόλη μας.

Συγχαρητήρια. και πάλι! Ο Δήμος και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος είναι πάντα ανοιχτός και θετικός σε τέτοιες όμορφες πρωτοβουλίες !! Ενώ ο Δήμος θα φροντίσει και φέτος η πόλη μας και τα χωριά μας να στολιστούν ώστε να υπάρξει Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και θαλπωρή παντού σύμφωνα βέβαια με τα μέσα που διαθέτει στοχεύοντας κάθε χρόνο να είναι πιο βελτιωμένος .

εικόνα αρχείου

*******

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Βραβευμένο κατάστημα με το
Βραβείο Ικανοποίησης Πελατών Greek Awards 2021
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer
Μέλος  Ομίλου UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε

Φωτογραφίες Ταυτοτήτων , Διαβατηρίων  , Αδειών Οδήγησης
και λοιπών δημοσίων δελτίων
Εκτυπώσεις Φωτογραφιών
Εκτυπώσεις σε Καμβά
Δημιουργούμε τις δικέ  σας προσωποποιημένες κούπες και διακοσμητικά μαξιλάρια
Κορνίζες
USB stick ~ 4GB , 8GB , 32 GB
Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

*****

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

You may also like

Κοινοποίηση: