Ευχαριστήρια ανακοίνωση του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Σελλασία» της Κοινότητας Σελλασίας

327{icon} {views}

Τα μέλη του Τοπικού Συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΕΛΛΑΣΙΑ» ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας δώσατε τη δυνατότητα να έχουμε πρωταρχικό ρόλο στο Κοινοτικό Συμβούλιο, καθώς και να εκπροσωπήσουμε το χωριό μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η υποστήριξή σας αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για εμάς.

Ο διάλογος, η συνεργασία, η διαφάνεια και η αξιοπιστία είναι οι κύριοι παράγοντες που θα βασιστούμε για να λειτουργήσουμε ομαδικά και δημοκρατικά στο νέο Κοινοτικό Συμβούλιο.

Θα είμαστε δίπλα σε όλους τους φορείς του χωριού μας Ενορία Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Σελλασίας, Πολιτιστικό – Επιμορφωτικό – Περιβαλλοντικό Σύλλογο Σελλασίας και Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Σελλασίας – Βουτιάνων – Θεολόγου και Νηπιαγωγείου Σελλασίας, προκειμένου να συνεχίσουν το έργο τους.

Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους συγχωριανούς μας που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. H σύνθεση του νέου Κοινοτικού Συμβουλίου όπως τελικά διαμορφώθηκε εκφράζει το σύνολο των ψηφοφόρων. Τα εκλεγμένα μέλη έχουν λόγο και ελεύθερα μέσα στο συμβούλιο θα μπορούν να εκφράζουν τη γνώμη τους.

Τέλος, ευχόμαστε καλή επιτυχία στους υποψήφιους Δημάρχους, όποιος εκ των δύο εκλεγεί επιθυμούμε να είναι στη διάθεσή μας και να συνεργαστούμε, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο!!!

Με εκτίμηση,

τα μέλη του Τοπικού Συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΕΛΛΑΣΙΑ»:

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΑΛΙΑΜΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΒΛΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΒΟΖΙΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ – ΜΑΚΡΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: