Λακωνία

Ευχαριστήρια επιστολή Συλλόγου Γενεών & Κηδεμόνων Σπάρτης : 2 ΓΕΛ , 3 ΓΕΛ , 4 Γυμνασίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Δευτέρου (2ου) Γενικού Λυκείου Σπάρτης, του Τρίτου (3ου) Γενικού Λυκείου Σπάρτης και του Τετάρτου (4ου) Γυμνασίου Σπάρτης «Γιάννης Ρίτσος» θα ήθελαν να ευχαριστήσουν δημόσια όσους φορείς και ιδιώτες συνέβαλλαν στην κάλυψη εξόδων της συμμετοχής των τριών ομάδων που εκπροσώπησαν την πόλη μας στον μαθητικό διαγωνισμό με τίτλο «Διαγωνισμός Ρομποτικής & Καινοτομίας FirstLegoLeagueChallengeGreece 2022-2023» που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη το διάστημα 17-20 Μαρτίου 2023.

Καταρχήν, η Περιφέρεια Πελοποννήσου (Τμήμα Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας και Υποστήριξης της Εκπαίδευσης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δ/νση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού) και ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κος Θεόδωρος Βερούτης, ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας και παρείχαν οικονομική συνδρομή ύψους 1000€ προς τους Συλλόγους προκειμένου να συμβάλλουν στην υλοποίηση της δράσης. 

Κατά δεύτερον ο Δήμος Σπάρτης και ο Δήμαρχος Π. Δούκας, ο οποίος υποσχέθηκε επίσης να καλύψει μέρος των εξόδων της ομάδας των μαθητών, προσφέροντας οικονομική συνδρομή προς τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. 

Επίσης, η πραγματοποίηση της αποστολής δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τις χορηγίες επιχειρήσεων της πόλης μας , οι οποίες προσέφεραν χρηματικά ποσά για την κάλυψη των εξόδων των μαθητών και τις οποίες ευχαριστούμε. Οι επιχειρήσεις αυτές είναι με αλφαβητική σειρά οι κάτωθι:

  1. ACS Σπάρτης
  2. ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΒΡΩΣΙΜΩΝ ΕΛΑΙΩΝ
  3. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ –ΧΡΩΜΑΤΑ-ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ-ΣΙΔΗΡΙΚΑ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ-ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ-ΕΙΔΗ ΚΙΓΚΑΛΕΡΙΑΣ
  4. ΓΙΑΤΡΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ-ΓΕΩΡΓΙΚΑ
  5. ΚΑΡΟΥΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΠΟΔΗΛΑΤΟΚΙΝΗΣΗ
  6. ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  7. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ –SAKELLAROPOULOS ORGANIC FARMING
  8. ΧΕΙΛΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΠΑΡΤΗΣ
  9. ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 

Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης και στον Διευθυντή της κοΔ.Σαγιάννη, ο οποίος οραματίστηκε και υλοποίησε τις σχετικές δράσεις, κινητοποιώντας και κεντρίζοντας το ενδιαφέρον της μαθητικής κοινότητας, ο οποίος και συμμετείχε στην αποστολή .

Τέλος, εκτός από ευχαριστίες εκφράζουμε τον σεβασμό μας και την απεριόριστη εκτίμησή μας στο διδακτικό προσωπικό των σχολείων μας που ενθαρρύνουν τα παιδιά μας να συμμετέχουν σε δράσεις εκτός του σχολικού προγράμματος, οι οποίες οξύνουν τον νου, διευρύνουν το πνεύμα και καλλιεργούν κλίμα συνεργασίας κι ομαδικότητας, και ειδικότερα τους καθηγητές που ήταν επικεφαλής των ομάδων κο Α. Καναβάρο, φυσικό στο Δεύτερο Λύκειο και κο Κ. Μπόμπα, μαθηματικό στο Τρίτο Λύκειο και την Διευθύντρια του Τρίτου Λυκείου κα Β. Σκούφη, φυσικό, η οποία συνόδευσε την αποστολή.

Η διάκριση της ομάδας του 3ου Λυκείου στις οκτώ πρώτες συμμετοχές στην Ελλάδα με ταυτόχρονη πρόκριση σε Διεθνή Διαγωνισμό στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας αποτελεί την απόδειξη ότι όλοι μαζί μπορούμε να στοχεύουμε ακόμα πιο ψηλά.

Για τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων

Γιάννα Βάρλα                      Παναγιώτης Κουντάνης              Βασιλική Χειλαδάκη

Πρόεδρος 2ου  Λυκείου    Πρόεδρος 3ου  Λυκείου               Πρόεδρος 4ου Γυμνασίου

 

**********

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Ωράριο Φωτογραφείου Μεγάλης Εβδομάδας
Μ. Δευτέρα έως Μ. Πέμπτη 09:00-15:00
Απόγευμα κλειστά
Μ. Παρασκευή – Μ. Σάββατο
Κλειστά
www.mpougadis.gr

You may also like

Κοινοποίηση: