Ευχαριστήρια επιστολή της Π.Υ Αρεόπολης προς ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΜΟΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ

411{icon} {views}

κ. Καθηγητά  Κουτσιλιέρη Μιχαήλ Καθηγητή Ιατρικής Ε.Κ.Π.Α., ο Διοικητής και οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αρεόπολης εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες τόσο προς εσάς, αλλά και ξεχωριστά σε κάθε ένα μέλος των ομοίων της Μάνης, για την προσφορά στην Υπηρεσία μας τριάντα (30) σωλήνων κατάσβεσης, πέντε (5) αυλών κατάσβεσης, και ενός (1) ηλεκτρονικού υπολογιστή για την κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών της Υπηρεσίας μας.

Σε αυτές τις τραγικές στιγμές που βιώνει η Πατρίδα μας η αυτόβουλη αυτή ενέργεια σας είναι άξια συγχαρητηρίων και επαίνου, καταδεικνύει την συλλογική ευθύνη στον τρόπο σκέψης των ομοίων, αλλά αποτελεί και παράδειγμα στην συνείδηση μας προκειμένου να βρούμε και εμείς οι ίδιοι το σθένος για να συνεχίσουμε το έργο για το οποίο ορκιστήκαμε.

Παράλληλα με τις ευχαριστίες μας δεχτείτε από καρδιάς τις ολόψυχες ευχές μας για υγεία και πραγματοποίηση κάθε οικογενειακής, προσωπικής και επιστημονικής σας προσδοκίας.

Ο Διοικητής

Ευθύμιος π. Μιχαλόπουλος

Επιπυραγός

 

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: