Ευχαριστήρια επιστολή του Διοικητή της Π.Υ Αρεόπολης για προσφορά εξοπλισμού αξίας 21.000 ευρώ.

 

Ο  Διοικητής  και οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αρεόπολης εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες  προς τον κ. Σαμαρά Ιωάννη & κ. Καρύδα Ιωάννη Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο αντίστοιχα της εταιρείας “Αιολικό Πάρκο Μακρυλάκκωμα – Σαγγιάς  Α.Ε.“ για την προσφορά στην Υπηρεσία μας  εξοπλισμού  αξίας  πλέον  των είκοσι ένα χιλιάδων (21000) ευρώ.

Ο ανωτέρω εξοπλισμός ο οποίος αφορά υλικά επισκευής του κτιρίου, προμήθεια ελαστικών των πυροσβεστικών οχημάτων της Υπηρεσίας μας, αλλά και υπερσύχρονο  στο είδος του πυροσβεστικό, διασωστικό και παραϊατρικό εξοπλισμό χάρις στις ενέργειες σας παραγγέλθηκε από την εταιρεία σας, τάχιστα από Αμερική και χώρες της Ευρώπης.
Αυτό είχε σας αποτέλεσμα την άμεση παραλαβή τους από την Υπηρεσία μας αυξάνοντας κατακόρυφα τις επιχειρησιακές δυνατότητες μας, πράγμα που αναδείχθηκε κατά την διάρκεια των πυροσβεστικών επιχειρήσεων της Υπηρεσίας μας, αλλά και έλυσε χρόνια κτιριακά  προβλήματα.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Πατρίδα μας  λόγω και της ιδιαίτερης  δημοσιονομικής συγκυρίας, η  αυτόβουλη αυτή ενέργεια προσφοράς της εταιρείας σας σε μια μικρή, αλλά τόσο  υψηλής επιχειρησιακής δεινότητας Υπηρεσία, όπως είναι η δική μας, δεδομένου ότι συγκαταλέγετε ανάμεσα στις Υπηρεσίες με την μεγαλύτερη συχνότητα  και ευρύτητα αγροτοδασικών πυρκαγιών πανελλαδικά, αλλά και η δέσμευση σας για συνέχιση της υποστήριξης του έργου μας και στο μέλλον, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, είναι άξια συγχαρητηρίων και επαίνου.
Επίσης καταδεικνύει την έμπρακτη βούληση της εταιρείας σας για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της  ανθρώπινης ζωής των πολιτών της Μάνης, και αποτελεί παράδειγμα στην συνείδηση μας προκειμένου να βρούμε και εμείς οι ίδιοι το κουράγιο για να συνεχίσουμε το έργο για το οποίο ορκιστήκαμε.

Παράλληλα με τις ευχαριστίες μας δεχτείτε  από καρδιάς τις ολόψυχες ευχές μας για υγεία και πραγματοποίηση κάθε οικογενειακής, προσωπικής και επιχειρηματικής σας προσδοκίας.

 

                                                                                                

Με εκτίμηση
O Διοικητής Ευθύμιος Π. Μιχαλόπουλος Επιπυραγός

 

 

Συνεχή  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση:

Ακολουθήστε μας στα social media

Αποκτήστε το ημερολόγιο 2021 με 13 φύλλα Λακωνικού τοπίου , πληροφορίες 6909031174