Λακωνία

Ε.Ε.Σ τμήμα Σπάρτης – Συγκέντρωση τροφίμων για άπορες οικογένειες της Σπάρτης

Το Περιφερειακό Τμήμα Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  κάνει έκκληση για συγκέντρωση  τροφίμων  και ειδών πρώτης ανάγκης που θα δοθούν σε  οικογένειες  της περιοχής Σπάρτης

Ο Ε.Ε.Σ τμήμα Σπάρτης παρά τις δυσκολίες  συνεχίζει σταθερό το έργο του , προσφέροντας σε ολόκληρη την Λακωνία.

Μπορούμε όλοι μαζί να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε την προσπάθεια του , δίνοντας μια μικρή νότα χαράς σε πολλές οικογένειες που το έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες γιορτές.

 

Η παράδοση ειδών θα πραγματοποιείται καθημερινά, από τις 09:00 έως τις 13:00, έως και τις 30 Δεκεμβρίου , στο κατάστημα Σπάρτης Βρασίδου 133.

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται είναι τα εξής: Γάλα εβαπορέ, λάδι, ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, σάλτσα τομάτας, είδη πρωινού, άνθος αραβοσίτου, αλάτι, ξύδι, πουρές, βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα, είδη βρεφικής φροντίδας, προιόντα καθαρισμού, είδη προσωπικής φροντίδας, είδη οικιακής χρήσης, χαρτικά .

Μετακινούμαστε με των κωδικό 4 Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από/προς το σχολείο.

Υπενθυμίζουμε ότι κυκλοφορούμε πάντα τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 και δεν κάνουμε άσκοπες μετακινήσεις.

Σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Σπάρτης την πρωτοβουλία ανέλαβαν τα ΜΜΕ Λακωνίας:  Λακωνικός Τύπος Ανεξάρτητη Ημερήσια Εφημερίδα και ιστοσελίδες lakonikos.gr , SpartaVoice.gr

Αξίζει να στηρίξουμε όλοι αυτή την προσπάθεια.

 

You may also like

Κοινοποίηση: