Ημέρα πρόληψης για τον σακχαρώδη διαβήτη από το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης Μάνης

15ab41725f72422c7ba9fd59bfa18b22_l

Μέσα στο πολυδαίδαλο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ο φάρος του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης Μάνης εκπέμπει σήμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη και σε συνεργασία με το Τμήμα Διαβήτη και Μεταβολισμού της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνει την ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ για το Σακχαρώδη Διαβήτη, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης Μάνης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Στη σχετική ανακοίνωση του Κέντρου αναφέρονται επίσης τα εξής:

“Δεδομένου ότι στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 900.000 διαβητικοί, εκ των οποίων οι μισοί χωρίς αγωγή και μόνο περίπου 250.000 καλά ρυθμισμένοι, κρίθηκε απαραίτητο να διοργανωθεί η εν λόγω ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ, με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, εστιάζοντας στην Πρόληψη και Διάγνωση και τις Επιπλοκές του Σακχαρώδη Διαβήτη και φυσικά στη σωστή ρύθμιση των ήδη διαγνωσμένων ασθενών.
Η προσφορά στον πολίτη – ασθενή της Μάνης ήταν, είναι και θα παραμείνει ο βασικός μας σκοπός και αυτό επιβεβαιώνεται από τα πεπραγμένα του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης που έχουν δημοσιευτεί τόσο σε εθνικό, όσο και διεθνές επίπεδο”. πηγή www.ygeia360.gr

You may also like

Κοινοποίηση: