Μουσική

Η Άννα Βίσση σε μία σπουδαία μουσική εμπειρία.

576{icon} {views}

 

Η Άννα Βίσση επιστρέφει δισκογραφικά με το τριπλό live album «Hotel Ερμού Live 2015 – 2018», ξετυλίγοντας αριστοτεχνικά τη μοναδική μουσική διαδρομή της από το 1973 μέχρι και το 2018.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της στο «Hotel Ερμού» και κυκλοφορεί από την Panik Gold.

Τα τρία χρόνια των επιτυχημένων εμφανίσεων στον «talk of the town» χώρο της οδού Ερμού, το μουσικό σπίτι της Άννας, «ζωντανεύουν» μέσα από τρία CDs, γεμάτα με τραγούδια που έχουν τη δική τους ιστορία και όλοι αγαπάμε.

Με συνοδοιπόρους την εξαιρετική και ταλαντούχα «χρυσή» μπάντα της, που αποτελείται από 11 μουσικούς και 3 τραγουδιστές, η «απόλυτη Ελληνίδα star» μας ταξιδεύει σε όλες τις δεκαετίες της επιτυχημένης 45ετούς πορείας της.

Το «Hotel Ερμού Live 2015 – 2018» περιλαμβάνει 68 τραγούδια, όπως παρουσιάστηκαν επί σκηνής, είτε ατόφια, είτε μέσα από εμπνευσμένες και ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις που επιμελήθηκαν η ίδια και οι μουσικοί της.

Τα περισσότερα τραγούδια φέρουν την υπογραφή του σταθερού φίλου, συνεργάτη και μέντορά της, Νίκου Καρβέλα.

Το συλλεκτικό άλμπουμ, που βρέθηκε στην πρώτη θέση του iTunes μέσα σε 30 λεπτά από την κυκλοφορία του, συνοδεύεται από ένα πλούσιο booklet 32 σελίδων με μοναδικό υλικό, όπως φωτογραφίες, σημειώματα και στιγμές από τις live εμφανίσεις της Άννας Βίσση στο «Hotel Ερμού».

Το «Hotel Ερμού Live 2015 – 2018» είναι διαθέσιμο από τις 17 Σεπτεμβρίου σε όλα τα δισκοπωλεία και κυκλοφορεί ήδη σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

παρέχετε  hit-channel.com

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

 

You may also like

Κοινοποίηση: