Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ αγκαλιάζει τη Λακωνία

11-487x487Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ συνεχίζει τις δράσεις της στην τοπική κοινωνία με στόχο να γίνει σημείο αναφοράς ολόκληρου του νομού Λακωνίας, στηριζόμενη σε δυο άξονες: τον άνθρωπο και τον αθλητισμό.

Στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται, η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με τον κόσμο και φροντίζει να καλλιεργεί το πνεύμα της ομόνοιας και της συνεργασίας με όλους τους φορείς, σε διάφορες πόλεις της Λακωνίας.

Την Παρασκευή (7/10) μέλη της ΠΑΕ, των τεχνικών επιτελείων της ανδρικής ομάδας και της Κ19 καθώς επίσης και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα επισκεφτούν τους Μολάους (κεντρική πλατεία) στις 11 π.μ.

Το «παρών» θα δώσουν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι του Δήμου Μονεμβασιάς και της Δημοτικής Ενότητας Μολάων, της ΕΠΣ Λακωνίας, της Εκκλησίας, της Αστυνομίας και των αθλητικών συλλόγων της περιοχής.

Φυσικά θα γίνει ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, για τις κάρτες Μέλους και τα προνόμια τους, θα γίνονται προπαραγγελίες για τις εμφανίσεις της σεζόν 2016-2017 ενώ οι παίκτες θα υπογράψουν αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας.

You may also like

Κοινοποίηση: