Λακωνία

Η ανακοίνωση της παραίτησης του π. Αντιδήμαρχου Σπάρτης κ. Μ. Βακαλόπουλου

Συνδημότες και συνδημότισσες,

Εδώ και ένα χρόνο είχα την τιμή και την ευθύνη να υπηρετώ την πόλη της Σπάρτης απο τον θεσμό του αντιδημάρχου και  αναπληρωτή Δήμαρχου καθώς και του προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής ορισμένος απο τον Δήμαρχο μας κ. Πετρο Δουκα. Το διάστημα αυτό με ανιδιοτέλεια και με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα του Δήμου μας άσκησα τα καθήκοντα μου προσπαθώντας με χαμηλούς τόνους  και ενωτική  διάθεση να συγκεράσω πρόσωπα, απόψεις και καταστάσεις πάντα για το καλο της πολης μας.
Όμως οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν τις τελευταίες ημέρες δημιουργούν  ενα περιβάλλον μη γόνιμο και ανθυγιεινό ,  με συνέπεια να μη μπορώ πλέον να αισθάνομαι χρήσιμος και δημιουργικός.

Έτσι  και επειδή οι προσωπικές μου αρχές και αξίες ειναι αδιαπραγμάτευτες αλλά και επειδή εχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι απολυτα   την ιεραρχία  έθεσα την παραίτηση μου στη διάθεση του Δήμαρχου η οποία και εγινε αποδεκτη.

Εξακολουθώ να πιστεύω και να στηρίζω, οπως εκανα εως τωρα ,το οραμα του Δήμαρχου μας και ολα αυτα που ονειρεύτηκε και ονειρευτήκαμε μαζι για μια Σπάρτη εξωστρεφη,μια Σπαρτη στη θεση που της αρμοζει στο παγκοσμιο στερεωμα και θα ειμαι διπλα του ανιδιοτελως σε ολες του αυτες τις προσπαθειες.

Φίλες και φιλοι η διάθεση  για προσφορά στον τόπο μας είναι πάνω από θέσεις και αξιώματα..

Θα εξακολουθήσω να βρίσκομαι ενεργά  διπλά όχι μόνο στους 1086 συνδημότες που με τίμησαν  με την ψηφο τους αλλα και σε ολους τους δημότες του Δήμου Σπάρτης πάντα με μοναδικό γνώμονα το καλο και την πρόοδο του Δήμου μας!!

με εκτίμηση,

Μιχαλης Βακαλοπουλος

You may also like

Κοινοποίηση: