Εκλογές

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Α. Τζανετέα στο ψηφοδέλτιο της “Νέας Πελοπόννησος”

364{icon} {views}

Η κ. Αδαμαντία Τζανετέα θα είναι Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη

 

 

 

 

Την υποψηφιότητά της ως Περιφερειακή Σύμβουλος ανακοίνωσε η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας που από το 2010 είναι στο πλευρό του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Κατά την θητεία της ως Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας από το 2010 έως και σήμερα η κ. Τζανετέα κατάφερε αρκετά σημαντικά έργα στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Όπως και η ίδια έχει δηλώσει “με τα οδικά δίκτυα που παραδώσαμε ήδη στους πολίτες, ενώσαμε περιοχές που ήταν κάποτε απροσέγγιστες, από το Γύθειο στην Αρεόπολη, από το Φωκιανό στο Κυπαρίσσι, από την Μονεμβασιά στην Νεάπολη. Ανοίξαμε νέους θαλάσσιους δρόμους με το σύγχρονο λιμάνι του Γυθείου και τα αλιευτικά μας καταφύγια, την ίδια στιγμή που οι παρακάμψεις του Βλαχιώτη και της Τάραψας (Χάνια Βασιλακίου) είναι πια στο δρόμο της υλοποίησης. Σε λίγο καιρό από σήμερα η νέα είσοδος της Σπάρτης θα δώσει την όψη που αξίζει και αναλογεί στην πιο ιστορική πόλη της Ελλάδας μας, ενώ  θέσαμε σε στέρεες βάσεις για πρώτη φορά μετά από αγώνα δεκαετιών τη δημιουργία του Νέου Μουσείου. Ο αγώνας μας για την αναβάθμιση των δομών υγείας και παιδείας διαρκής, με σημαντικό αποτύπωμα τη νέα χειρουργική κλινική που παραδώσαμε στους συμπολίτες μας στο Νοσοκομείο της Σπάρτης. Και είναι όλες αυτές οι ενέργειες και άλλες πολλές, που έχουν φέρει τη Λακωνία στην πρώτη θέση απορρόφησης των ευρωπαϊκών κονδυλίων αλλά και έχουν προσελκύσει επενδύσεις που κάποτε θα φάνταζαν μακρινό όνειρο.
Προσωπικά, σε όλην αυτήν την μακριά διαδρομή, βρίσκομαι μπροστά σε όλους τους μεγάλους αγώνες και εργάζομαι δίπλα στους συμπολίτες μου αποκλειστικά για το καλό του τόπου μας και της Πελοποννήσου. Οι Λάκωνες πολίτες γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ποιοι παλεύουν και ποιοι συγκυριακά τάχα τους θυμήθηκαν.”

 

 

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: