Η αποκαθήλωση του Κυρίου στην Σπάρτη

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης αλλά και συγκίνησης τελέσθηκαν το πρωί της Μ. Παρασκευής, στον Ιερό Ναό του Οσίου Νίκωνος Σπάρτης ,  η Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και ο Εσπερινός της Αποκαθηλώσεως χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου.

 

 

“Πλημμυρισμένος” ήταν ο Ιερός Ναός από εκατοντάδες πιστούς κάθε ηλικίας, οι οποίοι προσήλθαν για να προσκυνήσουν τον Εσταυρωμένο και στη συνέχεια την αποκαθήλωση, τον λαμπρά στολισμένο Επιτάφιο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Βίωσαν την πορεία προς την κορύφωση του Θείου Δράματος, τα πάθη του Κυρίου που υπέμεινε για την σωτηρία των ανθρώπων, για την κυριαρχία του αληθινού Φωτός και της Αλήθειας στον κόσμο, για τον θρίαμβο της ζωής έναντι του σκότους και του θανάτου. Και η κάθοδος του Λυτρωτή και Σωτήρα ημών φέρνει την ελπίδα αναμένοντας την Ανάσταση Του και μαζί την Ανάσταση των ψυχών μας.

 

« 1 από 2 »

φωτογραφίες Αλέξανδρος  Μπουγάδης

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: