Η δήλωση για την υποψηφιότητα του. Τζ Φιλιππάκου στο Δ.Αν.Μάνης

 

Αγαπητοί συμπατριώτες, Με αίσθημα υπευθυνότητας και αγάπης προς την ιδιαίτερη πατρίδα μας τη Μάνη έφτασε η ώρα να ανακοινώσω επίσημα πλέον την
απόφασή μου, να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Ανατολικής Μάνης, με τη γνωστή σε εσάς «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΝΗΣ».

Στην προσπάθειά μου αυτή νοιώθω ευτυχής να συμπορεύονται μαζίμου έντιμοι και ικανοί συμπολίτες μας, των οποίων το υψηλό επίπεδο σεόλους τους τομείς, αλλά κυρίως η ακεραιότητα του χαρακτήρος τους καιη γνώση όλων των προβλημάτων του Δήμου, τα οποία και εσείς οι ίδιοιεπί μακρόν διάστημα βιώνετε, είναι εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος και για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Δήμουτης ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Εντός των ημερών, όπως ήδη είναι γνωστό, αποχωρώ από τη θέση τουΓενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην οποίαπαραμένω εισέτι, επειδή η υπευθυνότητα που με χαρακτηρίζει μου επιβάλλει, να ολοκληρώσω το σημαντικότατο έργο που έχω επωμισθεί.Παράλληλα, ήδη έχω αποδεσμευθεί και από κάθε κομματική μου δραστηριότητα, προκειμένου να ασχοληθώ απερίσπαστα και υπερκομματικά ως υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης.
Σύντομα θα είμαι ανελλιπώς στην Μάνη για να επικοινωνήσω εάν δυνατόν με όλους εσάς τους συμπατριώτες μου και να μοιραστούμε τα προβλήματα, τις απόψεις και τα όνειρά μας για μια νέα ανοδική πορεία, δημοκρατική, με σεβασμό στον άνθρωπο, χωρίς ομαδοποιήσεις και μεπνεύμα ενότητος και δημιουργίας.

Στην μέχρι τώρα πορεία μου τόσο σε κοινωνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο ανταποκρίθηκα πάντοτε με ευθύνη και συνέπεια. Ευτύχησα να φέρω εις πέρας ακόμη και τα σημαντικότερα θέματα που μουανατέθηκαν, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, βάζοντας πάντα το συμφέρον της πατρίδας μας, πάνω από όλα. Το ίδιο θα πράξω και ως
Δήμαρχος της αγαπημένης μας Μάνης, εφ όσον με τιμήσετε με την επιλογή σας.

Η αγάπη μου για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, η αίσθηση του χρέους καιη αφοσίωσή μου για προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα, αλλά και οι διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού, που είναι παρακαταθήκη για εμάς τους Μανιάτες με οδήγησαν στην απόφασή μου να συστρατευθώ προς την κατεύθυνση του να πάρει ο τόπος μας μία νέα πορεία. Η εκτίμηση, η εμπιστοσύνη και η προτροπή των συμπατριωτών μου είναι για εμένα εκτός από ηθικά βραβεία και επιταγή για να συμπορευτώ σε αυτόν τον σκοπό.

Η ανάγκη για αλλαγή είναι αδιαμφισβήτητη. Το αξίζει η ιδιαίτερη πατρίδα μας και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για καλύτερες ημέρες. Η Μάνη πρέπει να αλλάξει πορεία προκειμένου ν’ αποκτήσει έναν σύγχρονο, εξωστρεφή τρόπο διοίκησης, να διαθέτει ανθρωποκεντρικούς και κοινωνικά ευαίσθητους μηχανισμούς, να μην διαχωρίζει τους πολίτες,να μην περιορίζεται σε έργα «βιτρίνας», αλλά σε ουσιαστικά έργα επ’ωφελεία όλων των δημοτών και της Μάνης γενικότερα, να υπηρετεί σε κάθε περίπτωση τα συμφέροντα της Μάνης αποκλειστικά και όχι ξένα προς την Μάνη συμφέροντα. Το μοντέλο διοίκησης του Δήμου που έχει ακολουθηθεί μέχρι σήμερα έχει πλέον ξεπεραστεί από τις ίδιες τις κοινωνικές ανάγκες του τόπου, καθώς και από τον σύγχρονο τρόπο σκέψης και από την ανάγκη για παραγωγικά επενδυτικά έργα.
Γι αυτή την
αλλαγή πορείας απαιτείται συνεχής προσπάθεια και ενότητα, με άξονα το κοινό όραμα για ανάπτυξη και αξιοκρατία. Το όραμα μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να τη χάσουμε!

Είμαι ένας από εσάς, είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ έντιμα, ασυμβίβαστα, με πνεύμα ενότητας, δημοκρατίας, σεβασμού και δημιουργικότητας, για να κάνουμε μαζί πραγματικότητα τα κοινά μας όνειρα, για το καλό του τόπου μας.
Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς, για
αυτό και καλώ όλους τους συμπολίτες μου, Μανιάτες και Μανιάτισσες,να συμπορευθούμε με την «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΝΗΣ», σε έναν νέο δρόμο δημιουργίας και προόδου!

 

Με ειλικρινή, πατριωτική αγάπη και εκτίμηση
Τζανέτος Φιλιππάκος

 

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

Σχετικά Άρθρα

Κοινοποίηση: