Η ετήσια κοπή πίτας στο Βαχό Μάνης Λακωνίας

457{icon} {views}

Ο Σύλλογος Βαχιωτών Λακωνίας τη Κυριακή  14  Ιανουαρίου 2018 πραγματοποίησε με επιτυχία την ετήσια κοπή πίτας στο χωριό μας το Βαχό μετά την καθιερωμένη Κυριακάτικη Λειτουργία.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους συγχωριανούς και φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν το Σύλλογο μας για άλλη μια φορά!

Ευχαριστούμε θερμά μέσα από την καρδιά μας τον Πρωτοσύγκελο μας Πάτερ Συμεών που σε κάθε μας κάλεσμα είναι κοντά μας όπως και αυτή τη φορά  που μας τίμησε με την παρουσία του..

Ευχαριστούμε θερμά τον Πατήρ Ευάγγελο Γκούμα και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την πολύτιμη βοήθεια τους και την άψογη συνεργασία μας!!!

Μας τιμούν πάντα  με την παρουσία τους  και τους ευχαριστούμε θερμά  από καρδιάς και θα έχουν πάντα την στήριξη μας :

  • Τον κύριο Μπουκουβάλα Ιωάννη Περιφερειακό Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της ομάδας Ολυμπιακός Γυθείου
  • Την κυρία Πατριανάκου Φεβρωνία πρώην Βουλευτή Νέα Δημοκρατίας

Θερμούς χαιρετισμούς και ευχές μας έστειλαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κύριος Πέτρος Ανδρεάκος καθώς και ο κύριος Χριστουδουλάκος Αποστόλης-Δημοτικός Σύμβουλος που λόγω αναλυμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν κοντά μας. Χαιρετισμούς και ευχές μας έστειλαν ο Περιφερειάρχης κύριος Τατούλης Πέτρος και η Αντιπεριφερειάρχης κυρία Τζανατέα Ντία .Ευχές για ένα καλύτερο 2018 μας έστειλε ο κύριος Αποστολάκος Γρηγόρης και η πρόεδρος της Παν Λακωνικής Ένωσης κυρία Μουσταφέλλου Ειρήνη.

To φλουρί κέρδισε η Διακουμάκου- Κοντάκου Πηγή (ΝΟ:39) , το δώρο  ήταν μια εικόνα προσφορά του Προέδρου του Συλλόγου μας κύριου Διακουμάκου Στέλιου.

Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη κύριο Γκλεζάκο Ιωάννη  και το προσωπικό του καταστήματος “Ήταν Καιρός” για την πεντανόστιμη Βασιλόπιτα που μας έφτιαξε.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ!!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Γ.Γραμματέας   Κατσιμάρδου-Σαραντάκου Ελένη    

Η Ταμίας     Μιχαλακάκου Νικολέτα                   

Ο Πρόεδρος    Διακουμάκος Στυλιανός

 

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: