Η Λακωνία στους 10 καλύτερους τουριστικούς προορισμούς για το 2017.

7302{icon} {views}

Η Ιστορία , η ομορφιά της αλλά και η γραφικότητα της την κατατάσσουν σε δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό για ακόμη μια χρονιά .
Η Λακωνία δείχνει σε όλους ότι το όνομα της και η ιστορία της αντέχουν στον χρόνο και αυτό που την κάνει να διαφέρει είναι η απέραντη ομορφιά της που διατηρείτε αναλλοίωτη όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι ο πρώτος νομός της Πελοποννήσου σε γαλάζιες σημαίες για το 2017 και τώρα έρχεται ακόμα μια διάκριση.

Η Λακωνία με την Μονεμβασία ,  την Σπάρτη με τον Μυστρά , την Μάνη και το μοναδικό νησί της την Ελαφόνησο κατατάσσεται στους 10 καλύτερους  προορισμούς της Ελλάδος για διακοπές το 2017  και ο μοναδικός νομός της Πελοποννήσου που διαθέτει 4 προορισμούς στης 10 πρώτες θέσεις.

Η Μονεμβασία είναι το Ν 1 κάστρο της Ελλάδος καθώς και το 2 εντυπωσιακό-παράξενο μέρος του κόσμου και το μοναδικό για την Ελλάδα , ο Μυστράς κατέχει την 4 θέση  για την Ελλάδα , η Ελαφόνησος ως το ποιο εξωτικό νησί της Ελλάδος και η Μάνη για την γραφικότητα της έχει πρωτοτυπήσει σε πολλά τουριστικά site.

Έρχεται πρώτη στην Πελοπόννησο σε τουριστικά site και σε διαφορετικές κατηγορίες , γιατί είναι ο Νομός που στις πρώτες 10 θέσεις έχει 2 ή και 4 προορισμούς.

Χρόνο με τον χρόνο όλο και διακρίνεται και κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις για τις διακοπές σας με τις γραφικές παραλίες της  , την γαστρονομία της και την μοναδική φιλοξενία των ανθρώπων της.

 

 

 

 

 

 

(C) Φωτογραφίες Αλέξανδρου Μπουγάδη από : Γύθειο , Μυστράς , Μονεμβασία.

Δείτε ακόμη
Λακωνία και 50 υπέροχες φωτογραφίες

Γαλάζιες σημαίες Πελοποννήσου. Πρώτη η Λακωνία.

 

Sparta Voice ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας .

You may also like

Κοινοποίηση: