Λακωνία

Η πυραμίδα του Ταΰγετου κοσμεί τον Μάρτιο

Η Πυραμίδα του Ταΰγετου κοσμεί τον μήνα Μάρτιο στον ημερολόγιο της Δικλίς Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές / Diklis Insurance Brokers του 2022.

Ιδρυτής της ο Κυριάκος Φωτόπουλος, καλός Σπαρτιάτης και δημιουργικός επαγγελματίας ασφαλιστής, που ευεργετεί συνεχώς τους συνανθρώπους του

 

 

Φέτος το ημερολόγιο της εταιρείας  κλείνει τα 15 χρόνια αναδεικνύοντας τις ομορφιές τις Μεσσηνίας και Λακωνίας.

Από το 2008 η ΔΙΚΛΙΣ εκδίδει ένα θεματικό Ημερολόγιο, με σκοπό να προβάλλει τις ιδιαίτερες και ξεχωριστές όψεις της πλούσιας φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Νότιας Πελοποννήσου 


Για το 2022  υπάρχουν συνολικά  15 υπέροχες φωτογραφίες με τις 10 από αυτές να αναδεικνύουν τις ομορφιές της Λακωνίας του δικού μας φωτόγραφου και ιδιοκτήτη του SpartaVoice.gr  Αλέξανδρου Μπουγάδη , ενδεικτικά αναφέρουμε , Σπάρτη , Μονεμβασιά , Ελαφόνησο , Μάνη – Λιμένη  , Καστόρι – φαράγγι Μύλων , το Ελληνιστικό γεφύρι στο Ξηροκάμπι  , η βραβευμένη από την wikιmedia φωτογραφία του Μυστρά κ.α. οπού είναι και μεγάλη τιμή  για εμάς .
Στο ημερολόγιο υπάρχουν και 5 υπέροχες φωτογραφίες της Μεσσηνίας. 


Στο ημερολόγιο έχουνε κάνει  αναφορά και πολλά άλλα site nextdeal.gr

 

 

Για την πυραμίδα κατά καιρούς πολλά έχουν γραφτεί για την ψηλότερη κορυφή του Ταΰγετου, που είναι και η ψηλότερη της Πελοποννήσου, τον προφήτη Ηλία, η οποία βρίσκεται στα 2.407 μέτρα.

Πολλά είναι και όσα έχουν ειπωθεί για την πυραμίδα στην κορυφή ή που λέγονται σε σχετικές με αυτήν συζητήσεις.

Πολλές οι αναφορές αλλά το βασικό ερώτημα, το οποίο μέχρι και σήμερα παραμένει αναπάντητο, είναι ένα… πως δημιουργήθηκε;

Είναι ένα φαινόμενο της φύσης, ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα ή δημιούργημα κάποιας ανώτερης δύναμης;

Ένα ερώτημα που μάλλον δεν μπορεί να απαντηθεί, αλλά και αν ακόμη κάποια στιγμή αυτό συμβεί, ένα είναι σίγουρο… το μυστήριο γύρω από αυτήν θα παραμείνει.

Την ψηλότερη κορφή του Ταύγετου οι αρχαίοι την αποκαλούσαν «Ταλετόν» ή «Ταλητόν» και την θεωρούσαν ιερή τοποθεσία του Ήλιου.

 

«Η εταιρεία ΔΙΚΛΙΣ, με εμπειρία που μετρά από το 1997, εφαρμόζει δύο μοντέλα ανάπτυξης εργασιών. Αφενός είναι προσηλωμένη στο να αναζητά, μελετά και συγκρίνει όλα τα νέα προγράμματα ασφάλισης που παράγει το σύνολο των Ασφαλιστικών Εταιρειών και αφετέρου παρακολουθεί τις αλλαγές στις οικογενειακές και περιουσιακές ανάγκες του ασφαλιζόμενου, ώστε έγκαιρα να προτείνει τις αντίστοιχες τροποποιήσεις.

Με αυτόν τον μοναδικό τρόπο, ο ασφαλιζόμενος εξασφαλίζει την συνεχή επικαιροποίηση των ασφαλιστικών του αναγκών.

Παράλληλα, νιώθοντας την ανάγκη να τονίσει την ευαισθησία που χρειάζεται να έχουμε όλοι μας σε θέματα του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, υποστηρίζει έμπρακτα κάθε δράση που συμβάλλει στην προβολή, διατήρηση και προστασία τους, ενώ ταυτόχρονα προωθεί την υγιή και ήπια ανάπτυξη της περιοχής όπου δραστηριοποιείται.»

Μέσα από τις σελίδες του Ημερολογίου, επιχειρεί να αναδείξει την πολιτιστική μας κληρονομιά και τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας.

«Η γνώση, ο σεβασμός και η φροντίδα για το περιβάλλον και τον τόπο μας, θα επιτρέψουν να απολαύσουμε την φυσική μας κληρονομιά, εξασφαλίζοντας για όλους μας ένα καλύτερο αύριο.»

 

 

 

Alexandros Bougadis
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer 

Εκτυπώσεις Φωτογραφιών
Εκτυπώσεις σε Καμβά
Δημιουργούμε τις δικέ  σας προσωποποιημένες κούπες
Φωτογραφίες Ταυτοτήτων , Αδειών Οδήγησης λοιπών δημοσίων δελτίων
Φωτογράφηση – Βιντεοσκόπηση Γάμου – Βάπτισης – Εκδηλώσεων
Φωτογραφήσεις για πορτρέτα
Αεροφωτογράφιση  – Αεροβιντεοσκόπηση Drones
USB Stick 32GB
Cart Postal
Κορνίζες
Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος & Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: