Η Σπάρτη αλλάζει όψη μετά από πολλά χρόνια

699{icon} {views}
Σπάρτη

 

Ανακοίνωση Περιφέρειας Πελοποννήσου
Η Πράξη αφορά στην ανάπλαση του κέντρου της πόλης της Σπάρτης και συγκεκριμένα στην ανάπλαση του κεντρικού τμήματος της Οδού Παλαιολόγου. Η συνολική έκταση της περιοχής παρέμβασης είναι 10.900 τ.μ. Ο προτεινόμενος ανασχεδιασμός της παρούσας ανάπλασης θα είναι το πρώτο καθοριστικό βήμα, για να αποκτήσει η πόλη της Σπάρτης μια ισχυρή κεντρική περιοχή αναφοράς, αντάξια της ιστορίας της και του παγκοσμίου φήμης ονόματός της.

 

Δήμος Σπάρτης

Την Δευτέρα 05/04/2021, ο Δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Δημήτρη Καπονικολό και Γεωργία Δεδεδήμου καθώς και τον Ειδικό Συνεργάτη κ. Ιωάννη Ράλλη, συναντήθηκαν στην Τρίπολη με τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη Θοδωρή Βερούτη, για την υπογραφή της ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ», προϋπολογισμού €2.611.200,00!

Το συγκεκριμένο έργο θα έχει σημαντικά οικολογικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά οφέλη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σπάρτης.

Ο Δήμαρχος, συγχαίρει όλους όσους εργάστηκαν γι’ αυτό: Αντιδημάρχους, Τεχνική Υπηρεσία, Προγραμματισμό, Πάρνωνα, Πολυτεχνείο και Γραφείο Κίζη, και τους συνεργάτες του για την ωραία δουλειά τους! 

 

 

 

 

χώρος διαφήμισης 

Alexandros Bougadis
Art Photographer

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 

You may also like

Κοινοποίηση: