Η Σπάρτη βάζει τα γιορτινά της

Μια «νότα χαράς» – Η πόλη «ετοιμάζεται» για τα Χριστούγεννα.

 

 

Η καραντίνα έχει ρίξει την ψυχολογία του κόσμου που αναγκάζεται να μένει μέσα στο σπίτι, όμως όλοι ελπίζουν ότι τα Χριστούγεννα θα γιορταστούν, για να έρθει και πάλι η ελπίδα και η ζεστασιά στις καρδιές όλων.

 

 

Ζούμε δύσκολες καταστάσεις, με την επικαιρότητα και την καθημερινότητα να την απασχολούν καθημερινά ρεπορτάζ για την πανδημία. Με την καραντίνα να συνεχίζετε χωρίς να υπάρχει βεβαιότητα για το μέλλον, οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων διαφαίνονται δυσοίωνες.

 

 

Μπορεί να υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, πάντως το σίγουρο είναι πως πραγματικά χρειαζόμαστε ένα καλύτερο 2021.

Ας επιμένουμε να αντλούμε μια «νότα» χαράς από τα απλά πράγματα της καθημερινότητας που ζούμε…

 

 

Όταν ολοκληρωθεί ο διάκοσμος της πόλης, ελπίζεται ότι θα δίνει μια πολύ όμορφη και γιορτινή εικόνα, ώστε ο κόσμος να νιώσει λίγη χαρά και εορταστική διάθεση, αφού όπως φαίνεται οι συνθήκες φέτος δεν θα επιτρέψουν τις συναθροίσεις και τις εξόδους για διασκέδαση.

 

 

Ξεκινήσαμε τον στολισμό της Κωνσταντίνου Παλαιολόγου με την ευχή να χαρίσουμε φως αισιοδοξίας σε όλους τους Δημότες μας σε μία εποχή που η πανδημία μας στερεί πολλές από τις χαρές που απολαμβάναμε απλόχερα παλαιότερες εορτές των Χριστουγέννων..
η αντιδήμαρχος Τουρισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Σπάρτης Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου.

 

 

 

Η επιτροπή για τον στολισμό της πόλεως αποτελείται από τους Αντιδημάρχους Γ. Δεδεδήμου, Δ. Καπονικολού, Ε. Δαράκη Πρόεδρο Νομικού Προσώπου Πολιτισμού, Δ. Κακούρο Πρόεδρο τοπικής Κοινότητας Σπάρτης και αντιδήμαρχος Τουρισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου , που είναι και η κυρίως υπεύθυνη  ως Συντονίστρια.

 

 

 

 

 

Καλά Χριστούγεννα με αισιοδοξία σε όλους και όλες. 

Φωτογραφίες – Επιμέλεια Αλέξανδρος Μπουγάδης
Μέλος του Ομίλου Unesco Τεχνών , Λόγου και Επιστημών Ελλάδος (καλλ. φωτογράφος)

 

You may also like

Κοινοποίηση: