Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την βεβήλωση του αγάλματος του Σπαρτιάτη πολεμιστή.

576{icon} {views}

Πριν λίγε ημέρες είχαμε κάνει θέμα την βεβήλωση του αγάλματος στην κεντρική πλατεία Σπάρτης καθώς και άλλα τοπικά Μ.Μ.Ε.
Κανείς αρμόδιος ούτε καν ο Δήμαρχος δεν είπε κάτι και κανείς δεν το ανέφερε παρά μόνο το κόμμα της Χρυσής Αυγής που στην επιστολή της ζητάει άμεσα η Σπάρτη να είναι ασφαλές και να ξανά βρει την αίγλη που της αρμόζει.

 

“Καταδικάζουμε με βδελυγμία την συνεχόμενη βεβήλωση του αγάλματος του Σπαρτιάτη πολεμιστή που κοσμεί την κεντρική πλατεία της πόλης μας και ζητάμε από την Δημοτική αρχή την  άμεση αποκατάσταση των ζημιών και μια δημόσια συγνώμη για την ανικανότητα της να παράσχει εστώ τα στοιχειώδη μέτρα ασφάλειας του κέντρου της πόλης αφού ολόκληρος  ο δήμος είναι παραδομένος στην ανομία και την εγκληματικότητα..οι εκλογές είναι κοντά και σίγουρα πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες όλοι μας ώστε η πόλη και κατ επέκταση ο δήμος της Σπάρτης να αποκτήσουν την αίγλη και την ασφάλεια που τους αρμόζει.

Κατράκης Χρήστος Γραμματέας Χρυσής Αυγής Σπάρτης”

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: