Θεατρικό έργο “Πρόβα με τον Αριστοτέλη” στο “ΣΠΑΝΤΙΔΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ” Γεωργίτση.

Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουνίου με την ομιλία του Φιλοσόφου κύριου Απόστολου Πιερρή και την συναυλία των καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης, όπου την γιορτή παρουσίασε η εκρηκτική Μανιάτισσα, ακτιβίστρια, παρουσιάστρια, δημοσιογράφος, δικηγόρος, εκπρόσωπος των συλλαλητηρίων για το Σκοπιανό και διοργανώτρια στην Ελλάδα Αγώνων Πολεμικών Τεχνών “NO LIMITS” η κυρία Γεωργία Μπιτάκου, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον στο “ΣΠΑΝΤΙΔΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ” στο Γεωργίτσι των Βορείων Δήμων, την Πάνω Ρίζα του Ταϋγέτου.

Στη συνέχεια Σάββατο 7 Ιουλίου και ώρα 19:00 θα ακολουθήσει θεατρικό έργο “Πρόβα με τον Αριστοτέλη”,  με τον τέως Πρύτανη και Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, Συγγραφέας, Πανεπιστημιακός και Πολιτικός Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Αθηνών, με την συμμετοχή του Σπύρου Ξένου και της Ηλέκτρας Παροίκου σε σκηνοθεσία του Νίκου Παροίκου.

Λίγο πριν την παράσταση θα προηγηθεί μια μικρή συναυλία Αρχαιοελληνικής Μουσικής, με την συμμετοχή της Εβελίνας Μαρκοπούλου στο τραγούδι, στη λύρα και στον αυλό, καθώς επίσης και του Μάριου Κατσάλη στα κρουστά.

Η είσοδος όπως πάντα είναι δωρεάν, όπως επίσης και η δεξίωση για το κοινό μετά το πέρας της εκδήλωσης.

 

Χορηγός επικοινωνίας Spartavoice.gr

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: