Λακωνία

Θετική απόφαση για τη μεταφορά Λαϊκής Σπάρτης

 

 

Οι κάτοικοι του Ν. Κόσμου – Ψυχικού και Λάκκας Σπάρτης εκφράζουν την βαθύτατη ικανοποίησή τους για τη θετική απόφαση ΚΑΙ της 9μελούς Επιτροπής Λαϊκών Αγορών της Π.Ε. Λακωνίας (26-2-2019)  για τη μετακίνηση της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης στις συνοικίες τους .

Είναι μια απόφαση που ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ  όχι μόνο ένα χρόνιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων ,  αλλά υπηρετεί , συγχρόνως , και την συνταγματικά κατοχυρωμένη  ισότητα των πολιτών , την ισονομία και τη δίκαιη μεταχείριση , ανοίγει δρόμους για την αποκέντρωση και για τη συνολική – ισόρροπη ανάπτυξη της πόλης  και , το κυριότερο , εκφράζει μια πολιτική βούληση ότι ΚΑΙ η Σπάρτη , ΜΠΟΡΕΙ να βαδίσει τον δρόμο που ήδη βαδίζουν άλλες πόλεις , σπάζοντας τις αλυσίδες που την κρατούν δεμένη στο Χθες .

Καλούμε το Δήμο Σπάρτης , να προχωρήσει , ΑΜΕΣΑ ,  σ΄ όλες τις αναγκαίες ενέργειες και στην εξασφάλιση όλων των υποδομών και των προαπαιτούμενων , ώστε να λειτουργήσει στις συνοικίες η Λαϊκή Αγορά της Τετάρτης  με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και προδιαγραφές , που θα την καταστήσουν μια υπάιθρια Λαϊκή Αγορά υπόδειγμα .

Καλούμε τους φίλους παραγωγούς /πωλητές  κι επαγγελματίες να στηρίξουν την Λαϊκή Αγορά της Τετάρτης στις συνοικίες , με τη βεβαιότητα πως τόσο οι κάτοικοι των συνοικιών όσο και το σύνολο των Σπαρτιατών καταναλωτών θα βρεθεί κοντά τους με νέα καταναλωτική δυναμική .

Καλούμε , τέλος , τους Μαζικούς Φορείς , τις Κινήσεις Πολιτών και τους δημότες της Σπάρτης , να ξεκινήσουμε , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ένα νέο διεκδικητικό και ανυποχώρητο αγώνα , για να αποκτήσει ΚΑΙ η Σπάρτη , κατά τα πρότυπα της Καλαμάτας και πολλών άλλων πόλεων , μια  Σύγχρονη Κεντρική Δημοτική Αγορά υψηλών προδιαγραφών , ώστε να πάψουν οι άγονες και άσκοπες αντιπαραθέσεις για το ΠΟΥ ΠΟΤΕ και ΠΩΣ θα γίνεται η Λαϊκή Αγορά και να βάλουμε τις βάσεις για μια σύγχρονη Σπάρτη της Προόδου και της Ανάπτυξης  , μια Σπάρτη που δε θα την κατοικούμε απλώς , αλλά θα τη ζούμε και θα τη χαιρόμαστε.                                 

ΟΙ  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ   ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

 

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: