Λακωνία

Ιερό Σαρανταλείτουργο στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Σπάρτης

Αγαπητοί Ενορίτες,

 

Με την ευχή και ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ευσταθίου, σας ανακοινώνουμε, ότι καθ’ όλη την περίοδο της Τεσσαρακοστής των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα από 15 Νοεμβρίου έως και 24 Δεκεμβρίου 2021, θα τελείται καθημερινά στον Ιερό Ναό μας το Ιερό Σαρανταλείτουργο, υπέρ υγείας και ενισχύσεως των ζώντων και αναπαύσεως των κεκοιμημένων αδελφών μας.

 

Τα ονόματα υπέρ υγείας και υπέρ αναπαύσεως, όπως και τα απαραίτητα για τις Θείες Λειτουργίες (πρόσφορο, νάμα, ελαιόλαδο, 3 λαμπάδες, θυμίαμα και καρβουνάκια), μπορείτε να τα φέρετε κατά τις ώρες που είναι ανοικτά ο Ιερός Ναός.

 

Προς εξυπηρέτηση των πιστών που αδυνατούν να εκκλησιαστούν τα πρωινά, θα τελούνται και βραδινές Θ. Λειτουργίες κάθε Τετάρτη και Παρασκευή απο 20:00 – 21:30 σύμφωνα με το μηνιαίο πρόγραμμα.

 

Σ’ αυτήν την δύσκολη περίοδο με τις ποικίλες δοκιμασίες, έχουμε περισσότερο ανάγκη για προσευχή και ανάθεση των ελπίδων μας στον Πανάγαθο Θεό Πατέρα μας, μέσα από την συμμετοχή μας στη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας μας και ιδιαίτερα στην ευχαριστιακή σύναξη.

Εκ του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης

************

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Βραβείο Ικανοποίησης Πελατών Greek Awards 2021
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer
Μέλος  Ομίλου UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε

Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

εκτύπωση σε κούπα σε 5 λεπτά  με την δική σας φωτογραφία !!!!

*****

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: