Λακωνία

Ι.Μητρόπολη Μονεμβασίας & Σπάρτης : Πρόσκληση για υποτροφίες <<Ιδρύματος αδελφών Τζάκα εκ Κρεμαστής>>

Στην  Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης  δραστηριοποιείται, τα τελευταία χρόνια, ένα ακόμη ίδρυμα υπό την επωνυμία «Εκκλησιαστικό Ίδρυμα αδελφών Παναγιώτου, Ελένης και Χρυσάνθου Τζάκα εκ Κρεμαστής». 

Σύμφωνα με το Καταστατικό, μεταξύ των σκοπών του Ιδρύματος είναι  η  ενίσχυση ενός φοιτητή της Ιατρικής Σχολής και ενός υποψήφιου κληρικού ή κληρικού φοιτητή της Θεολογικής ή άλλης Εκκλησιαστικής Σχολής, με τη  χορηγία εφάπαξ χρηματικού ποσού την χρονιά που πέρασε στην Σχολή, το  ύψος του οποίου  αποφασίζει το Διοικητικό Συμβούλιο. Απαραίτητη  προϋπόθεση είναι ο φοιτητής να ανήκει στα όρια της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Εάν οι φοιτητές είναι περισσότεροι του ενός, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την Πέμπτη 21  Σεπτεμβρίου 2023  στις 11.00 π.μ. στα γραφεία της Ιεράς  Μητροπόλεως επί της οδού Λυσάνδρου 5 στη Σπάρτη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, Πρωτ. Συμεών Παπαγεωργίου, στο τηλ. 2731026580 (εσωτ. 3) ή να αποστέλλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση imm-spar@otenet.g

 

 

**********

 

 

***

 

You may also like

Κοινοποίηση: