Καθαρή δύναμη πλειοψηφίας ο Συνδυασμός «Ενωμένοι Πολίτες» Δήμου Σπάρτης

 

Με αισιοδοξία και ικανοποίηση προχωρά ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, στον Β’ γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών.


Ο Συνδυασμός «Ενωμένοι Πολίτες» Δήμου Σπάρτης κατέκτησε ήδη την πλειοψηφία των εδρών στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, διατήρησε την πλειοψηφία του στην κοινωνία των πολιτών, κράτησε υπεύθυνη στάση σε μια κρίσιμη καμπή στην σύγχρονη ιστορία του Δήμου Σπάρτης και ανέλαβε την ευθύνη να διαμορφώσει τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα. Ένας συνδυασμός, ανθεκτικός λόγω συνοχής, με συνειδητοποιημένα και ικανότατα στελέχη που συνεχίζουν δυναμικά για τη μεγάλη νίκη της Σπάρτης και των χωριών της. 


Ο επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Σταύρος Αργειτάκος και όλοι οι συνεργάτες του καλούν, τόσο τους πολίτες που έδωσαν την ισχυρή και καθαρή πλειοψηφία στο Συνδυασμό μας όσο και τους πολίτες που έκαναν άλλη επιλογή την Α΄ Κυριακή, να αναδείξουν, ως επόμενη, εκείνη τη Δημοτική Αρχή, της αποδεδειγμένης γνώσης, της αναμφισβήτητης συνέπειας και της πολυπόθητης ανανέωσης.


Οι πολίτες γνωρίζουν ότι εκπροσωπούμε τη δημιουργικότητα και την ουσία. Μπορούμε, την επόμενη ημέρα, χωρίς καθυστέρηση, χωρίς πειραματισμούς και χωρίς μεγαλοστομίες να ανασυγκροτήσουμε δυνάμεις και να συντονίσουμε ανθρώπους για το καλό του τόπου μας.


Δεν είμαστε ο Συνδυασμός των αόριστων υποσχέσεων αλλά ο Συνδυασμός της πράξης και του έργου.


Ξέρουμε. Θέλουμε. Μπορούμε.
Συνεχίζουμε για τον Δήμο Σπάρτης.

 

You may also like

Κοινοποίηση: