Καιρός. Γενική Πρόγνωση από 1-11-2017 έως 5-11-2017.

675{icon} {views}
Τετάρτη: 
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές μπόρες στο νότιο Ιόνιο καθώς και σε τμήματα της Πελοποννήσου, της ανατολικής Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς – χιονοπτώσεις στα ορεινά με υψόμετρο >1200μ.
Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές.
Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι – στο Κρητικό από ΒΑ/ΑΒΑ διευθύνσεις έως ισχυροί – και θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση και σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα.
 
Πέμπτη: 
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στην ανατολική ηπειρωτική χώρα.
Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο αλλά σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα.
 
Παρασκευή: 
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας – αργά το απόγευμα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Άνεμοι στο Ιόνιο από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από ΔΝΔ/ΝΔ διευθύνσεις με την ίδια ένταση και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα.
 
Σαββατοκύριακο:    
Το Σαββατοκύριακο (4 έως 5 Νοεμβρίου) ξεκινάει με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική ηπειρωτική και νότια νησιωτική χώρα – χιονοπτώσεις στα ορεινότερα τμήματα. Βελτίωση του καιρού την Κυριακή και καλές γενικά καιρικά συνθήκες.
 
Μεσοπρόθεσμη προοπτική: 
 
Η βδομάδα (6 έως 12 Νοεμβρίου) ξεκινάει με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά – καλές γενικά καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές. Σταδιακά και προς τα μέσα της βδομάδας τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα εξασθενήσουν. Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού στην συνέχεια και πιθανή νέα επιδείνωση πριν το Σαββατοκύριακο.
Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο και σε κανονικά για την εποχή επίπεδα – σε πτώση μετά τα μέσα της βδομάδας.
 

You may also like

Κοινοποίηση: