Και Δεύτερος παίχτης αποχώρησε από την Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ.

f4a3e5afe153887381ccb95efeaaa272_133261

Πάει και ο δεύτερος… Μετά τον Φίλιπ Αρσενίεβιτς θα αποχωρήσει από τη Σπάρτη και ο Νεμάνια, ο οποίος αναμένεται έως τη Δευτέρα (10/1) να έχει λύσει το συμβόλαιό του σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr.

Ο 30χρονος μπορεί να είχε έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τέσσερις περισσότερες δηλαδή από τον αδελφό του, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον κρατήσει στους Λάκωνες, αφού δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του.

Ο Σωτήρης Αντωνίου περίμενε πολλά περισσότερα και από τους δύο και από τη στιγμή ου εκείνοι δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες, εισηγήθηκε την απομάκρυνσή τους προκειμένου να αποκτηθούν σε αυτές τις θέσεις άλλοι παίκτες.

Το ρόστερ πλέον με αυτές τις αποχωρήσεις είναι πολύ μικρό και πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η Σπάρτη θα ενισχυθεί ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που υπάρχουν και να παραμείνει ανταγωνιστική.

Τέλος, κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία των Λακώνων για το ματς με τα Χανιά και το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα. Αντιθέτως, επιστρέφει κανονικά ο Μπουντόπουλος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του και ο Χάδιαρης.

πηγή http://www.a-sports.gr/

You may also like

Κοινοποίηση: