Λακωνία

Και το πάρκο Γουδέ σε πλήρη εγκατάλειψη

766{icon} {views}

 

Πάρκο Γουδέ

  • Σε αυτή τη… δύσμοιρη πόλη, τίποτα δεν μένει όρθιο, ούτε και τα… σιντριβάνια που φτιάχτηκαν τα προηγούμενα χρόνια, με σκοπό την ανάταση και “ανάσταση” του πάρκου Γουδέ, καθώς και σε άλλα σημεία της Σπάρτης.
  • Απλά παραμένουν… ανενεργές κατασκευές, με διαλυμένους, από την αχρησία, μηχανισμούς που ενδεχομένως να μην αποτελούν και… την καλύτερη αισθητική, αποτελώντας, συνάμα, χώρο… εναπόθεσης σκουπιδιών και απορριμμάτων.

 

 

  • Αντί να τρέχει γάργαρο νεράκι σε συνδυασμό με ένα ωραίο φωτισμό, δίνοντας μια ευχάριστη δροσερή νότα στους πολίτες, όπως γίνεται με όλα τα σιντριβάνια του κόσμου, που πολλές φορές αποτελούν σημεία κατατεθέν για αρκετές πόλεις, δίπλα σε προτομές, μέσα σε πάρκα και με τους ανθρώπους να χαίρονται μικρές αλλά όμορφες στιγμές χαλάρωσης.
  • Ωστόσο, θα μπορούσαν οι αρμόδιοι να εξισορροπήσουν τα πράγματα και να αξιοποιηθούν τα σιντριβάνια  τώρα που είναι καλοκαίρι και έχουμε υψηλές θερμοκρασίες. 

Ε.. δεν είπαμε να κάνουμε και μπάνιο.

Ψιλά γράμματα θα μου πείτε, εδώ δεν ενδιαφερόμαστε για σημαντικότερα ζητήματα, για καλλωπισμούς, νερά και λουλούδια θα μιλάμε;

του Σταμάτη Παπαδάτου

 

Ακολουθήστε μας στα social media , facebook  , youtube ,twitter   , instagram

Φωτογράφηση και Βιντεοσκόπηση γάμων – βαπτίσεων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων


Δημιουργία και ψηφιακών άλμπουμ

Alexandros Bougadis Photographer

You may also like

Κοινοποίηση: