Αθλητικά Νέα.

Κατάκτηση Μεταλλίων στο Βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης για 2 Σπαρτιάτισσες

 

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Σπάρτης συμμετείχε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης Παμπαίδων – Παγκορασίδων στην κατηγορία (U15) κάτω των 15 ετών, που διεξήχθη στις 28 & 29 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» της Ξάνθης, εκπροσωπώντας την Ελλάδα μας με 2 αθλήτριες σε μία διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου με τις συμμετοχές να αποτελούν ρεκόρ.

Η Ευγενία Λάμπρου στην κατηγορία των 50 κιλών και η  Δήμητρα Μπαρέλου στην κατηγορία των 62 κιλών στο στυλ της ελευθέρας πάλης, φορώντας τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας, κατέκτησαν 2 χάλκινα μετάλλια.

Η σκληρή άσκηση των αθλητριών με την επίβλεψη της προπονήτριας του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης  Σοφίας Καμπανάρη απέδωσε και πάλι καρπούς κάνοντάς μας όλους υπερήφανους. Η απαιτητική προπόνηση των κοριτσιών και η δύναμη της θέλησής τους τα ανέβασε στο βάθρο δίνοντας την καλύτερη ανταμοιβή στην αφιλοκερδή προσφορά της προπονήτριας τους και το καλύτερο παράδειγμα σε εμάς και τα παιδιά μας.

Το όνομα της Σπάρτης ακούστηκε και τιμήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Ας ευχηθούμε στα κορίτσια και στους υπόλοιπους αθλητές του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης να συνεχίσουν και εις ανώτερα τη δυναμική τους προσπάθεια.

 

 

 Studio Photography Sparti Alexandros Bougadis

Εκτυπώσεις Φωτογραφιών και από Κινητά Τηλέφωνα

Φωτογράφηση – Βιντεογράφηση : Γάμων , Βαπτίσεων , Εκδηλώσεων

 Φωτογραφίες Ταυτοτήτων – Αδειών Οδήγησης – Λοιπών Δελτίων 
Ειδικές τιμές σε μαθητές – φοιτητές – ανέργους και συλλόγους

Τηλ. 2731402655 – 6909031174

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
youtube channel
Instagram 
twitter

 

You may also like

Κοινοποίηση: