Λακωνία

Καταστροφές πολλών χιλιάδων ευρώ στο ΕΠΑΛ Σπάρτης

Ενοχλημένος και με το δίκιο του ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας για τις καταστροφές που προκάλεσαν παιδιά καταληψίες στο ΕΠΑΛ Σπάρτης.
Πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι ναι παιδιά είναι , αλλά δεν πρέπει να καταστρέφουν με αυτό τον τρόπο της σχολικές μονάδες.
Ο κάθε γονείς θα πρέπει επιτέλους να αναλαμβάνει τις ευθύνες και όχι τις καταστροφές των παιδιών τους να τις πληρώνουν οι Δημότες και οι γονείς να λένε ε παιδιά είναι αφήστε τα να εκτονωθούν , τώρα κύριοι και κυρίες γιατί δεν πάτε να πληρώσετε την εκτόνωση των παιδιών σας. 

 

 

Η Ανάρτηση του Δήμαρχου στα social media 

Από την σημερινή (30.9.2021) επίσκεψη στο ΕΠΑΛ Σπάρτης (με τους Αντιδημάρχους Θανάση Καρλαύτη και Χρήστο Κανακάκο και τους άριστους εκπαιδευτικούς Αγάπιο Οικονομίδη, Γεωργία Μπουτσικάρη και Ιωάννη Φραγκή), που υπέστη καταστροφές πολλών χιλιάδων ευρώ = κατεστραμένες πόρτες, παράθυρα, υπολογιστές, πυροσβεστήρες, σωλήνες, συναγερμοί, κλπ!!! από καταληψίες μαθητές και άλλους ‘φίλους’ τους!

Κάποιοι μαθητές φαίνεται δεν βλέπουν με καλό μάτι την πρόοδο όλων των άλλων συμμαθητών τους και θέλουν να τους εμποδίσουν από το να πάνε μπροστά, με διάφορες δήθεν ‘προοδευτικές’ προφάσεις και απαιτήσεις!!

Και το χειρότερο: οι γονείς που απαντάνε στους δασκάλους:

«έ παιδιά είναι αφήστε τα να εκτονωθούν»!!! και, «εμείς δουλεύουμε, δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με το τι κάνουν τα παιδιά»!!!!!

 

 

 Studio Photography Alexandros Bougadis

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
youtube channel
Instagram 
twitter

You may also like

Κοινοποίηση: