Κλείνουν τις λακκούβες στην Σπάρτη με τσιμέντο αντί άσφαλτο

Στην Σπάρτη όλα βαίνουν καλός και προχωράμε προς την ανάπτυξη , αλλά προς τα πίσω αντί για μπροστά.

 

 

 

Πριν αρκετούς μήνες 2 περίπου η ΔΕΥΑ Σπάρτης αποκατέστησε μια  βλάβη επί τις οδού Ευαγγελιστρίας , σκάβοντας μεγάλο κομμάτι του δρόμου , αφού πέρασαν σχεδόν 2 μήνες ήρθαν σήμερα 23.9.2020 κάποιοι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΣ για να αποκαταστήσουν την λακκούβα , αφού το χώμα με την βροχή είχε φύγει και ήταν επικίνδυνο το άνοιγμα του δρόμου , και ξεκίνησαν σαν παλιοί οικοδόμοι στην μέση του δρόμου να φτιάχνουν λάσπη για να καλύψουν την λακκούβα με τσιμέντο και όχι με άσφαλτο. Οι υπάλληλοι την δουλεία τους έκαναν και εντολές εκτελούσαν δεν λέμε ότι μας φταίνε αυτοί. 

Το συγκεκριμένο κομμάτι τις οδού που είναι η Ευαγγελιστρίας από Χαμερέτου έως Αρχιδάμου έχει πολλά μπαλώματα και ενώ επί προηγούμενης δημοτικής αρχής είχε πέσει άσφαλτο από την Κ. Παλαιολόγου έως την Χαμερέτου το συγκεκριμένο κομμάτι τις οδού ήταν να πούμε ξένο και πότε δεν έπεσε καινούργια άσφαλτος.

 

 

Κύριοι και Κυρίες ανάπτυξη στην πόλη της Σπάρτης δεν έρχεται μόνο με λόγια αλλά και με έργα κάτι που το τελευταίο καιρό δεν βλέπουμε , αρκετοί κάτοικοι πλέων βλέπουν ότι μια Νέα Δημοτική αρχή εδώ και ένα χρόνο απλά δεν έχει κάνει κάτι ουσιαστικό παρά μόνο λόγια και Αντιδήμαρχοι να δηλώνουν παραιτήσεις……

Ας ελπίσουμε κάποτε αυτή η πόλη να πάρει εμπρός προς τα μπροστά και όχι άλλο προς τα πίσω , με σημαντικά έργα που θα μείνουν και στα παιδιά μας και όχι άλλες φιέστες και εκδηλώσεις με αρκετά ποσά να δίνονται χωρίς λόγο και ουσία. 

You may also like

Κοινοποίηση:

Ακολουθήστε μας στα social media

Αποκτήστε το ημερολόγιο 2021 με 13 φύλλα Λακωνικού τοπίου , πληροφορίες 6909031174