Κοπή πίτας από τον Σύλλογο ‘’Φίλοι της Μουσικής Η ΤΑΫΓΕΤΗ”

 

Ο Μουσικός Σύλλογος ‘’Φίλοι της Μουσικής  Η ΤΑΫΓΕΤΗ ‘’ αποδεχόμενοι την πρόσκληση των εν Αττική Λακεδαιμονίων και σε συνδιοργάνωση με την περιφέρει Πελοποννήσου θα  λάβει μέρος στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας .

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» στις 23 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 7:00μ.μ. Ο σύλλογος της

«Ταϋγέτης» θα καλύψει το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς με αφιέρωμα στον συνθέτη Γ. Μουζάκη.

Θα λάβουν μέρος η τετράφωνη μικτή χορωδία του συλλόγου, η μαντολινάτα του συλλόγου, ο βετεράνος  κορνετίστας κ. Σούλης Σακκέτας, ο σαξοφωνίστας κ. Σπύρος Οικονομάκης υπό   την καλλιτεχνική διεύθυνση της κ. Φωτεινής Δημάκου Σακκέτα.  Στο δεύτερο μέρος θα κρατήσει μουσική συντροφιά ο καταξιωμένος Σπαρτιάτης καλλιτέχνης και πρώην  πρόεδρος του συλλόγου της «Ταϋγέτης» κ. Νίκος Ψυχογιός.

Παρακαλούμε όσοι φίλοι και μέλη του συλλόγου θέλουν να παρευρεθούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλ.6986755849 και 6937150199.

Η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί  δωρεάν με την προσφορά των μεταφορικών από την Περιφέρεια. Η τιμή του δείπνου εις την εκδήλωση ανέρχεται στο ποσόν των 30 ευρώ κατ΄ άτομο.  Ώρα αναχώρισης  από το Μουσείο 01:15μ.μ.    

 

  

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: