Λακωνικές γεύσεις στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού λαδιού Σπάρτης.
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού»,πραγματοποίησαν την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 γαστρονομική βραδιά, με τίτλο «Λακωνικές γεύσεις με άρωμα ελιάς και ελαιολάδου», στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού Σπάρτης.
Οι Λάκωνες σεφ Νίκος Θωμάς και Χρήστος Βέργαδος μαγείρεψαν και παρουσίασαν συνταγές βασισμένες στο Λακωνικό ελαιόλαδο.
Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια του εορτασμού 14η γιορτή ελιάς και λαδιού που θα ξεκινήσει στις 30-6-2017 . Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ
(C) Φωτογραφίες Αλέξανδρος Μπουγάδης.