Λευκή νύχτα στη Σπάρτη με πολλά δρώμενα και εκπλήξεις

955{icon} {views}

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης σε  συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης και στα πλαίσια των εκδηλώσεων της 15ης  Γιορτής Ελιάς & Λαδιού  διοργανώνει το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 και ώρα μετά τις 8:00 μμ μουσική βραδιά « Λευκή Νύχτα ».

  Τη βραδιά αυτή θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικά συγκροτήματα δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας χαράς και διασκέδασης   σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

  Τα εμπορικά καταστήματα της Σπάρτης θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες προσφέροντας τα εμπορεύματά τους σε  εκπτωτικές τιμές.

Οι κεντρικοί οδοί θα είναι πεζοδρομημένοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και προκειμένου να αναπτυχθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις.

  Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στα μέλη του Συλλόγου μας και στους επαγγελματίες της πόλης για τη συγκεκριμένη βραδιά σχετικά με την απασχόληση των  εργαζομένων η οποία πρέπει να πληροί ακριβώς τις διατάξεις και τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.

  Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να φωταγωγήσουν τα καταστήματά τους σε περίπτωση που παραμείνουν κλειστά τη βραδιά της Λευκής Νύχτας.

  Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης προσκαλεί όλους τους Λάκωνες και τους επισκέπτες του νομού μας το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 σε μια βραδιά με έξυπνες αγορές, διασκέδαση, μουσικοχορευτικά δρώμενα και εκπλήξεις.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

Spartavoice.gr Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας με το χαμηλότερο κόστος το μήνα.
Επικοινωνία

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: