Μάχη με τις φλόγες έξω από το Γύθειο

944{icon} {views}

 

 

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις και ένα ελικόπτερο που εμφανίστηκε λίγο  πριν νυχτώσει ,  ώστε να μην μπει η φωτιά στην πόλη του Γυθείου , σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. 

Η κατάσταση είναι άσχημη και αρκετοί κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει την πόλη του Γυθείου. 

Το  πρόβλημα υπάρχει στο Γύθειο , διότι η φωτιά πλησίασε την πόλη από την βορειοανατολική πλευρά και τώρα γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώστε να σωθούν τα σπίτια της πόλης , στις εργατικές κατοικίες. 

Μέχρι αργά το απόγευμα δεν υπήρχε κίνδυνος αλλά δυστυχώς η πυρκαγιά κατάφερε και πέρασε την εθνική οδό με κατεύθυνση την πόλη του Γυθείου. 

Ο αέρας είναι δυνατός  και το πύρινο μέτωπο είναι μεγάλο και  δυστυχώς η αποψινή βραδιά θα είναι πολύ δύσκολη.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν και σε άλλα σημεία της περιοχής , έχουν φύγει από την περιοχή επισκέπτες, αλλά και κάτοικοι.

Παρόλο που στην περιοχή υπάρχουν αρκετές πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά μένει ανεξέλεγκτη για τρίτη ημέρα και σήμερα τα εναέρια μέσα στην περιοχή ήταν μόνο ένα ελικόπτερο με τελικό αποτέλεσμα να κινδυνεύει και το Γυθείο. 

 

Χρύσα Ταβουλάρη – Γύθειο: Η φωτιά θα μπορούσε να σβήσει με ένα μόνο πυροσβεστικό , δεν ήταν κανείς στο Γύθειο , μπορούσε να μην είναι εκεί η πυρκαγιά , μπορεί να καεί το Γύθειο , αν καεί το Γύθειο θα μιλάμε για εκληματική αμέλεια ,  η δημοσιογράφος από το OPEN TV 

 

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: