Μήνυμα Αδ. Τζανετέα για Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους επιτυχόντες μαθητές της Λακωνίας για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η επιτυχία αυτή ανταμείβει τους κόπους σας και αποτελεί την αρχή για ένα νέο κύκλο εμπειριών. Σας εύχομαι το νέο σας ξεκίνημα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να αποτελέσει το θεμέλιο για την επαγγελματική σας καταξίωση και να σας φέρει ακόμα πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά σας.

Συγχαρητήρια θέλω επίσης να εκφράσω στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που όλο αυτό το δύσκολο διάστημα στήριξαν τις προσπάθειες και μοιράστηκαν τα άγχη και τις αγωνίες σας.

Στους μαθητές που δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα θα ήθελα να θυμίσω ότι  η δοκιμασία των Πανελληνίων εξετάσεων δεν αποτελεί μονόδρομο για την επιτυχία στη ζωή. Οι δοκιμασίες που θα περάσετε στην ζωή θα είναι πολλές, αλλά και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ακόμα περισσότερες.

 

Καλή σταδιοδρομία σε όλους.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας

Αδαμαντία Τζανετέα

 

 

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: