Μήνυμα Αδ. Τζανετέα για την ημέρα της Γυναίκας

 

 

Η 8η Μαρτίου είναι η «Ημέρα της Γυναίκας» , μια ημέρα ευκαιρία για να τιμήσουμε και να εκτιμήσουμε τους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας, ως συζύγου, μάνας, εργαζόμενης και ενεργού μέλους της κοινωνίας μας. Πρόκειται για μια ημέρα συμβολική, που μας δίνει την ευκαιρία να θυμηθούμε τις κατακτήσεις των γυναικών αλλά και να αναδείξουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες των γυναικών μέσα στις σύγχρονες κοινωνίες. 

Ως γυναίκα μητέρα και εργαζόμενη καταλαβαίνω τον αγώνα που δίνει καθεμία μας καθημερινά. Καλούμαστε να κρατήσουμε ισορροπίες ανάμεσα στις υποχρεώσεις της οικογένειας, της εργασίας και του κοινωνικού περιβάλλοντος και ταυτόχρονα να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες της εποχής που είναι δύσκολες και απαιτητικές.

Η γυναίκα όμως είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα, ανθεκτική από τη φύση της αλλά και ευαίσθητη και συμπονετική, δημιουργήθηκε για να δημιουργεί. Αυτή είναι και η ευχή μου σε όλες εσάς τις γυναικές της Λακωνίας, να είστε δυνατές και υγιείς για να συνεχίσετε να δημιουργείτε ζωή και ελπίδα.

        

Χρόνια Πολλά, Δύναμη και Υγεία σε όλες τις γυναίκες.

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας
Αδαμαντία Τζανετέα

 

 

 

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: