Μήνυμα Δημάρχου Σπάρτης για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων.

311{icon} {views}

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν έναν από ενός σημαντικότερους «σταθμούς» στην πορεία σας και μία δοκιμασία σκληρή για εσάς και τις οικογένειές σας, οι οποίες έζησαν τον αγώνα της προετοιμασίας και συμμετέχουν στη μεγάλη αγωνία των ημερών.

Το «εισιτήριο εισόδου» στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, ανοίγει έναν νέο δρόμο μόρφωσης, εξέλιξης και σας δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε και να αναπτύξετε τις ικανότητές σας.

Επιπλέον, πρέπει να μπείτε στις αίθουσες με ηρεμία, νηφαλιότητα και πίστη στις δυνατότητές σας για να ανταμειφθούν οι κόποι σας και ο αγώνας, που δίνατε καθημερινά.

Οι προσπάθειες των γονέων σας και ο αγώνας για μια καλύτερη ζωή δεν σταματούν ποτέ, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εξετάσεων. Ένα πράγμα να θυμάστε, ότι η ζωή είναι μπροστά σας. Έτσι, και ευκαιρίες θα συναντήσετε αλλά και ευκαιρίες θα δημιουργήσετε, αρκεί να διαθέτετε, αγωνιστικότητα, αγάπη για μάθηση και να αντιμετωπίζετε κάθε στάδιο της ζωής με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Να είστε βέβαιοι πως καμία «μάχη» δεν είναι χαμένη. Εμπλουτίζει πάντα το χαρακτήρα σας, με εμπειρία, γνώση και δύναμη.

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία!!!

 

Με εκτίμηση,

ο Δήμαρχος Σπάρτης

Ευάγγελος Βαλιώτης

You may also like

Κοινοποίηση: