Μήνυμα Νίκης & ενότητας από την Σπάρτη έστειλε ο Κ.Μητσοτάκης

Στην  Σπάρτη βρέθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριακός Μητσοτάκης.

 

 

Το μεσημέρι επισκέφτηκε την Καστροπολιτεία του Μυστρά και το απόγευμα μίλησε σε γνωστό κέντρο της Πόλεως.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε από την Σπάρτη ότι αυτές οι εκλογές είναι εκλογές Νίκης για την Νέα Δημοκρατία όποτε και αν είναι αυτές.  Στις 26 Μαΐου αν όχι νωρίτερα έχουμε εκλογές και θα είναι η πρώτη ευκαιρία του Ελληνικού Λαού να μιλήσει επιτέλους μετά από 4 χρονιά , γιατί 4 χρόνια έχουν να γίνουν εκλογές στην χώρα μας.  Ο Λαός αυτή την φορά θα στείλει το μήνυμα του στην Κυβέρνηση «ως εδώ αξίζουμε και καλύτερα».  Θέλω να πω από την Λακωνία από την Σπάρτη να κηρύξω αυτή την παν στρατιά νίκης. Ο  κύκλος του κ. Τσίπρα κλείνει και κλείνει μέσα σε ένα κλίμα γενικότερης θλίψης , στεναχώριας , απαισιοδοξίας. 
4 χρόνια που  θα θυμόσαστε τον κ. Τσίπρα για 4 πράγματα Το πρώτο είναι ότι σας κορόιδεψε σας ενέπαιξε , σας εξαπάτησε  το 2015 , σας υποσχέθηκε ότι θα σκίσει τα μνημόνια , θα αυξήσει τις συντάξεις , θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ , ότι δεν θα κόψει το ΕΚΑΣ και έκανε ακριβώς τα ανάποδα , το δεύτερο που θα θυμόσαστε είναι οι φόροι , οι φόροι στου οποίους έπνιξε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία  , ιδιαίτερα την μεσαία τάξη , του αγρότες , τους μικρομεσαίους , συνταξιούχους , υπέρ φορολόγησε τους πάντες , για να μπορεί στην συνέχεια να μοιράζει λίγα επιδόματα στους κομματικούς του φίλους , ο τρίτος λόγος είναι η συμφωνία των Πρεσπών που είπε Ναι εκεί που έλεγαν Όχι όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί της χώρας και το τέταρτο είναι ότι δίχασε την Ελληνική κοινωνία , την βούλιαξε την πολιτική ζωή στην λάσπη , στον βούρκο , στην απαξίωση , στο διχασμό. 
Θέλω να στείλω ένα μήνυμα από την Λακωνία ένα μήνυμα όχι διχασμού αλλά ενότητας και ότι την επόμενη μέρα η χώρα πρέπει να προχωρήσει μπροστά ενωμένοι και να αφήσουμε πίσω τον διχασμό. Θέλουμε μια Ελλάδα που να δίνει ελπίδα στα νέα παιδιά και να μην την εγκαταλείπουν.
Απευθύνθηκε σε όλους ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το σπίτι τους και ότι πρέπει να γυρίσουν σε αυτό.

Αναφέρθηκε για την Σπάρτη και είπε ότι δεν τις αξίζει αυτή η παρακμή , το 2020 κλείνουν 2500 χρόνια από την Μάχη των Θερμοπυλών, 2500 χρόνια που έκαναν την μάχη αυτή σύμβολο γενναιότητας  και την Σπάρτη μια σημαντική πόλη της Αρχαιότητας και πρέπει να φέρουμε ξανά την Σπάρτη εκεί οπού τις αξίζει. Πρέπει να γίνουν επενδύσεις , να αναδείξουμε το Μυστρά ,το κόσμημα της Ελλάδος , την Μάνη  και τέλος πρέπει επιτέλους να γίνει πραγματικότητα το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο  Σπάρτης . 

Φωτογραφίες-Σύνταξη  Αλέξανδρος  Μπουγάδης 

 

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

Κοινοποίηση: