Μήνυμα υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Δ. Ευρώτα, Χασομέρη Δημητρίου

702{icon} {views}

Ο Δημήτριος Χασομέρης, εκπρόσωπος Συλλόγου των συντ/χων ΔΕΗ Ν. Λακωνίας και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό του Δημητρίου Νταλιάνη.

«ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» στέλνει το δικό του μήνυμα στους πολίτες του Δήμου Ευρώτα

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί με εμπνέει το πρόγραμμα που έχει εκπονήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος και δίνει λύσεις στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως κάτοικοι και δημότες στο Δήμο Ευρώτα , όπως η οργάνωση των υπηρεσιών, διαχείριση και ανακύκλωση αποβλήτων, δίκτυα και υποδομές, αρδευτικά – αντιπλημμυρικά έργα , χωροταξία και περιβάλλον, βιολογικό καθαρισμό , ανάπτυξη και απασχόληση, τουρισμός και αθλητισμός, κοινωνικές υποδομές και αλληλεγγύη.

Έχουμε την θέληση και τις λύσεις, μπορούμε να οδηγήσουμε τον Δήμο σε μία διαφορετική πορεία, για μια πόλη Ασφαλή , Καθαρή , Παραγωγική, Φιλική και ανθρώπινη, που να την αγαπούν πρώτα απ’ όλα οι κάτοικοί της και οι επισκέπτες της.

Εύχομαι καλή επιτυχία ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ σε όλους τους συνυποψήφιους μου.

 

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: