Μαγειρική

756{icon} {views}

Μια  συνταγή για τις γιορτές εύκολη και οικονομική. Κοτόπουλο με σάλτσα από πορτοκάλι. Θα Χρειαστούμε: 1 κοτόπουλο 1,5 κιλό περίπου ...
Τα παραδοσιακά γλυκά ποικίλουν ανάλογα με την περιοχή που βρισκόμαστε. Στην Ελλάδα τα πιο διαδεδομένα είναι οι κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα, ...
ΠΑΣΠΑΛΑΣ     Ο ξεχασμένος σήμερα από τους πολλούς πασπαλάς, αποτελούσε το "εθνικό" φαγητό των παλιών Μανιατών. Ήταν χυλός από σταρένιο αλεύρι ...
Η Μανιάτικη δίπλα ένα παραδοσιακό γλυκό  [ου η ιστορία τους χάνεται πίσω στον χρόνο, τόσο πίσω που λέγεται ότι όταν τα ...
Νόστιμη και εύκολη συνταγή από την Λακωνική Μάνη για πασχαλινά κουλούρια με πορτοκάλι. Υλικά που θα χρειαστούμε. 250 γρ. βούτυρο ...
Αμυγδαλωτά το γλυκό της Μονεμβασίας. Υλικά 1.200γρ αμυγδαλόψυχα, 360γρ άχνη ζάχαρη, 5 ασπράδια αυγών, 50-60γρ σιμιγδάλι ψιλό, άρωμα βανίλιας, ανθόνερο, ...