Εκλογές

Μαρ. Μπουγάδη : Στον απόηχο των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του Δημ. Πτωχού στην Σπάρτη

‘Όσοι από εμάς παρευρεθήκαμε  το βράδυ της περασμένης Τετάρτης  στην Παλαιολόγου  ,στο κέντρο της Σπάρτης ,στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού , αισθανθήκαμε οτι πήραμε μέρος  σε γιορτή . 

Ίσως γιατί περισσότερο μας παρακινούσε η ανυπομονησία μας να γυρίσουμε σελίδα στα παλιά και στα κατεστημένα και να δώσουμε τη δική μας μάχη από την πρώτη γραμμή η έκβαση της οποίας  μόνο νικηφόρα μπορεί να είναι .
Άναψε φωτιά η δήλωση του υψηλού προσκεκλημένου μας κ. Βορίδη “όποιος δεν ψηφίζει Πτωχό δεν είναι Νεοδημοκράτης’ ,τόση ώστε σπεύσανε πολλοί οι οποίοι , στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση ψηφίστηκαν από την δεξαμενή των ψηφοφόρων της παράταξης, αλλά άλλαξαν  πορεία στη συνέχεια,  να αναγκαστούν να δηλώσουν Νεοδημοκράτες , προτού καλά καλά περάσει η μέρα ..
Πως γίνεται αναρωτιέμαι να δηλώνεις δημόσια  Νεοδημοκράτης και ταυτόχρονα να υποστηρίζεις, ότι  πολλές φορές οι ανάγκες της περιφέρειας συγκρούονται με τα συμφέροντα της παρούσας Κυβερνητικής Αρχής ή ότι το καλό της Περιφέρειας όπως το εννοούμε δεν το ενστερνίζεται το κράτος  και έτσι το έχουμε αντιμέτωπο..
Το σίγουρο είναι ότι  η προσωπική αλλαγή πορείας δεν συν ακολουθείται και από μαζική αποδοχή.

Διαισθάνομαι την ανησυχία τους , ο σοφός μας λαός πολύ παραστατικά λέει ότι: πρόβατο που φεύγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος ή …. και ο καθένας θα πάει με το δικό του σακί στον μύλο…..όπως και τελικά -ξεχωρίζει η ήρα από το 

σιτάρι….

Αυτά τα ολίγα….

 

 

 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑΔΗ 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 

ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 

ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΕΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΠΤΩΧΟ 

Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ  
**********

You may also like

Κοινοποίηση: