Μεγάλες διακρίσεις Σπαρτιατών μαθητών σε διαγωνισμό της Microsoft 2018.

447{icon} {views}

 

Νέα διάκριση για την Σπάρτη από γνωστό Εκπαιδευτικό κέντρο της πόλης. 

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν.

1ος στην Ελλάδα Αναστάσιος Μελάς (μαθητής Α Λυκείου) Πανελλήνιος Πρωταθλητής στο Ms Excel

2η στην Ελλάδα Δερεδίνη Δήμητρα (φοιτήτρια) Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στο Ms PowerPoint

2η στην Ελλάδα Σέκα Βαρβάρα (φοιτήτρια) Πανελλήνια Πρωταθλήτρια  στο Ms Word

Το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, διεξήχθη στα γραφεία της Microsoft Hellas, από την ACTA, για 17η χρονιά, ο Πανελλήνιος Τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist.

Και ο φετινός Πανελλήνιος Τελικός ήταν συναρπαστικός! Οι καλύτεροι υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα απέδειξαν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στην χρήση του Microsoft Word, του Microsoft Excel και του Microsoft PowerPoint. Το επίπεδο των διαγωνιζομένων ήταν εξαιρετικά υψηλό, αφού και φέτος η ανάδειξη των νικητών κρίθηκε στο δευτερόλεπτο!

Η αποστολή του Εκπαιδευτικού κέντρου Σπάρτης αναδείχθηκε το 1ο κέντρο στην Ελλάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στους 100 καλύτερους της χώρας.

Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist, που διοργανώνεται από την Certiport/Pearson Vue. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συμμετέχουν ετησίως πάνω από 700.000 μεμονωμένοι σπουδαστές από 140 και πλέον χώρες.

Οι νικητές κέρδισαν πλούσια δώρα και ένα δωρεάν ταξίδι στη Disneyworld, Orlando, Florida, USA, όπου θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό που θα διεξαχθεί από τις 29 Ιουλίου έως και τις 01 Αυγούστου 2018! Τους ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία!

Στην εκδήλωση που ακολούθησε, για τη βράβευση των νικητών, απηύθυναν χαιρετισμό ο κ. Ιωάννης Ανδρονικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ACTA-Infotest και ο κ. Γιώργος Τζινιέρης, Cloud Product Marketing Manager της Microsoft σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.  

Στο τέλος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση με πλούσια δώρα, χορηγία της Microsoft Hellas, και μοιράστηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής και αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

Δείτε  τις φωτογραφίες του Πανελλήνιου Τελικού.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: