Με επιτυχία η πρώτη εκδήλωση στο “ΣΠΑΝΤΙΔΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ”.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του φετινού καλοκαιριού στο “ΣΠΑΝΤΙΔΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ” στο Γεωργίτσι των Βορείων Δήμων, την Πάνω Ρίζα του Ταϋγέτου, τα ΥΑΚΙΝΘΕΙΑ 2018 στις 23 Ιουνίου.
Η γιορτή περιελάμβανε ομιλία του Φιλοσόφου κύριου Απόστολου Πιερρή με θέμα: «Λυκούργος, Αλκμάν και Κλεομένης. Η αρχή, η Ακμή και ο Αγώνας Ανανέωσης στην Παρακμή της Σπάρτης». Η αυλαία έπεσα με την συναυλία των καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης, μετά το ταξίδι στο Χρόνο και την Ιστορία, “πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι” ήταν ο τίτλος της συναυλίας με γνωστά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπου μας σαγήνευσε με την υπέροχη φωνή της η Ηλέκτρα Βλαχονικολού (πιάνο), ο Γιάννης Κονιδιτσιώτης στην κιθάρα και η Άννα Γιαννακοπούλου στο βιολί.
Την γιορτή λάμπρυναν με την παρουσία τους οι ομορφότερες κυρίες της Λακωνίας, όπως η κορυφαία Σπαρτιάτισσα ηθοποιός κυρία Μαρία Αλιφέρη, η πρώην βουλευτής Λακωνίας της Ν.Δ. κυρία Φεβρωνία Πατριανάκου, η εκρηκτική Μανιάτισσα, ακτιβίστρια, παρουσιάστρια, δημοσιογράφος, δικηγόρος, εκπρόσωπος των συλλαλητηρίων για το Σκοπιανό και διοργανώτρια στην Ελλάδα Αγώνων Πολεμικών Τεχνών “NO LIMITS” κυρία Γεωργία Μπιτάκου και πλήθος κόσμου. Από τον Δήμο Σπάρτης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κύριος Χρήστος Πλειώτας.
Ραντεβού πάλι το επόμενο Σάββατο στο Γεωργίτσι στις 7 Ιουλίου και ώρα 19:00, με το θεατρικό έργο “Πρόβα με τον Αριστοτέλη”, με πρωταγωνιστή τον τέως Πρύτανη και Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Θεοδόση Πελεγρίνη, Συγγραφέας, Πανεπιστημιακός και Πολιτικός Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Αθηνών, με την συμμετοχή του Σπύρου Ξένου και της Ηλέκτρας Παροίκου σε σκηνοθεσία του Νίκου Παροίκου.
Ενημερωθείτε μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα μας, ακολουθήστε μας και στο twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.