Με επιτυχία ο Αποκριάτικος χορός της ΛΕΦΩΣ

 

Μέσα σε μια αποκριάτικη ατμόσφαιρα με πολύ κέφι χορό πρωτότυπες μεταμφιέσεις πολλά δώρα και εκπλήξεις έγινε την Κυριακή το βράδυ 10-3-2019 στο κέντρο ΑΜΙ στην Μαγούλα Σπάρτης το αποκριάτικο μασκέ party  της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα διαμορφωμένη ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά  το φετινό αποκριάτικο μασκέ party της Λέσχης έδωσε την ευκαιρία σε όλους, σε μέλη και φίλους της ΛΕ.ΦΩ.Σ,  να ξεφαντώσουν σε ελληνικούς και latin ρυθμούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες .

Φέτος για πρώτη φορά η Λέσχη εκτύπωσε φωτογραφίες από την διάρκεια του χορού και  όποιος επιθυμεί μπορεί να τις παραλάβει από τα γραφεία της Λέσχης που βρίσκονται Κλεομβρότου 50 στην Σπάρτη τις ημέρες Παρασκευή 15-3-2019 και ώρα 18:00-20:00 και την Δευτέρα 18-3-2019 και ώρα 18:00-20:00

To Δ.Σ. της ΛΕ.Φ.Ω.Σ δίνοντας ραντεβού για το maske party 2020, ευχαριστεί τους χορηγούς, τα καταστήματα της πόλης που πρόσφεραν δώρα καθώς επίσης και τα μέλη της οργανωτικής  επιτροπής του party για την εθελοντική εργασία.

φωτογραφίες ΛΕ.ΦΩ.Σ 

 

 

 

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: