Αθλητικά Λακωνίας.

Με επιτυχία ο 13ος Παλαιολόγειος Δρόμος – φωτογραφίες

1303{icon} {views}

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος   ο 13ος Παλαιολόγειος δρόμος το Σάββατο 15-6-2019 , οι συμμετοχές ήταν αρκετές και ο καιρός σχετικά καλός.

Η Ώρα εκκίνησης ήταν στις 06:00 μ.μ. στον Μυστρά. 

Η απόσταση της διαδρομής είναι  21,090 χιλ.  με σταθμούς ανεφοδιασμού ανά 4 χιλ. 

Πληροφορίες διαδρομής:  Πρόκειται για μία κυκλική διαδρομή, με αφετηρία – εκκίνηση την τοπική κοινότητα Μυστρά, του Δήμου Σπάρτης. Όλος ο αγώνας κινείται επί ασφαλτοστρωμένης διαδρομής, όπου θα υπάρχει φύλαξη από τα οχήματα, ενώ διασχίζει κάθετα σχεδόν ολόκληρη την πόλη της Σπάρτης. Στην αρχή και περίπου μέχρι το 2ο χλμ. η διαδρομή είναι κατηφορική, ενώ από το 3ο χλμ. μέχρι και το 15ο περίπου χλμ. η διαδρομή είναι σε ευθεία κλίση. Μετά το 13ο χλμ. υπάρχουν αυξομειώσεις του αγωνιστικού τερέν, ενώ τα τελευταία περίπου 2 χλμ. είναι σχεδόν εξολοκλήρου ανηφορικά. Πάνω στην διαδρομή θα υπάρχει φύλαξη του αγώνα, ενώ σε άγνωστο σημείο για τους δρομείς θα υπάρχει σημείο τσεκαρίσματος(check point). 

Όριο αγώνα: Ορίζονται οι 3 ώρες – μέχρι τις 21.00 

Φωτογραφίες από τον τερματισμό του αγώνα ΕΔΩ 

Οι φωτογραφίες διατίθενται σε υψηλή ανάλυση και ποιότητα , για αγορά , όποιος επιθυμεί μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με το Spartavoice.gr , υπάρχουν 221 φωτογραφίες με νούμερο η κάθε μια.

Φωτογραφίες : Αλέξανδρος Μπουγάδης  , Nick Sfarnas

 

Α1 (1)

Orientation: 1
« από 221 »

 

You may also like

Κοινοποίηση: