Λιμενικά Νέα

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ εν πλω με 297 επιβάτες.

438{icon} {views}

 

 

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες (18-5-2018) η Λιμενική Αρχή Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤΑΜΡΑΝ “ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ 6” Ν.Π.11345, ότι στο εν λόγω πλοίο παρουσιάσθηκε εμπλοκή αντικειμένου σε σύστημα πρόωσης της αριστερής  κύριας μηχανής, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του,  από Πειραιά για Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες και Πόρτο Χέλι με διακόσιους ενενήντα επτά (297) επιβάτες.

Το ανωτέρω πλοίο επέστρεψε με μία μηχανή και κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Πειραιά, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες του.

Από το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του  “ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ 6” μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες του προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: