Λακωνία

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για την Μακεδονία στη Σπάρτη

333{icon} {views}

 

Κάλεσμα συντονιστικής επιτροπής για τη Μακεδονία

“Καλούμε όλους τους Σπαρτιάτες σε μια ειρηνική μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας και αντίδρασης στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 17 Ιουλίου και ώρα 7:30 μ.μ., στην είσοδο της Σπάρτης, περιοχή Φιξ, και θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως.
Καλούμε όσους έχουν μηχανές, αυτοκίνητα ή άλλα οχήματα να συμμετάσχουν σε αυτή την πορεία φορώντας κράνη και ζώνες και κινούμενοι με κόσμιο, ήπιο και νόμιμο τρόπο να διαμαρτυρηθούμε για ακόμα μια φορά για την συμφωνία – κόλαφο παραδόσεως της Μακεδονίας μας.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Η συντονιστική επιτροπή για την Μακεδονία

Υ.Γ.: Οι οδηγοί των οχημάτων –όπου αυτό απαιτείται, πρέπει να είναι ενήλικες και κάτοχοι διπλώματος μηχανής ή αυτοκινήτου, ενώ για οποιαδήποτε παρεκτροπή από τη νομιμότητα η ευθύνη βαρύνει τον παραβάτη”. 

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: