Λακωνία

Νέα κρούσματα σε πρόσφυγες στο Sparta Inn

Σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 866.

 

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τα κρούσματα την Τρίτη 12 Ιανουαρίου -ώς τις 3 το μεσημέρι-, ήταν 38, με τον αριθμό των συνολικά προσκληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 2.658.

Για την Π.Ε Λακωνίας τα νέα κρούσματα είναι 21 και αφορά την δομή φιλοξενίας στο ξενοδοχείο Sparta Inn , συνεπώς από τις 31/12/2020 που εντοπίστηκαν κρούσματα του ιού στην δομή φιλοξενίας αντί να περιορίζονται , είναι αυξανόμενα παρά τα περιοριστικά μέτρα που υπάρχουν , αν υπάρχουν γιατί έχουμε δει ότι προ ημερών ήταν έξω και διαμαρτύρονταν , παρά την ανακοίνωση ότι : Το ξενοδοχείο «Σπάρτα Ινν» έχει τεθεί σε αυστηρή καραντίνα για 14 μέρες, από το πρωί της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου 2020.

Η κατάσταση στην δομή θα πρέπει να εξεταστεί καλύτερα για  να μην υπάρχει εξάπλωση του ιού και σε κατοίκους της πόλεως , μιας και το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Σπάρτης. 

 

χώρος διαφήμισης 

ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο facebook Sparta Voice

You may also like

Κοινοποίηση: