Νέα πανελλαδική συνάντηση αγροτών.

311{icon} {views}

Οι αγρότες πραγματοποιούν πανελλαδική συνάντηση στη Νίκαια, στη Θεσσαλία μετά από κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων.

 

 

 

 

Σε αυτή αναμένεται να λάβουν μέρος αγρότες που εκπροσωπούν μπλόκα από όλη σχεδόν την Ελλάδα, δηλαδή από Κρήτη, Μακεδονία, Έβρο, Θεσσαλία, Ήπειρο, Πελοπόννησο.

Στόχος είναι εκτός από την ενίσχυση των μπλόκων, να υπάρξει συντονισμός ώστε να προχωρήσουν και σε άλλες μορφές κινητοποιήσεων, έξω από εφορίες, υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ, του ΟΓΑ κτλ.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Το κεντρικό μπλόκο της Νίκαιας ενισχύεται και με δυνάμεις από άλλα σημεία του νομού.

Οι αγρότες στο σημείο κρατούν κλειστό επ’ αόριστον το ρεύμα προς Αθήνα της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, ενώ και στον κόμβο του Πλατυκάμπου οι αγρότες έχουν αποκλείσει το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Μπλόκα υπάρχουν επίσης στο Δαμάσι, αλλά και στον κόμβο Αργυροπουλίου, όπου οι αγρότες τις απογευματινές ώρες προχωρούν σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Λάρισας-Κοζάνης.

Ακόμη στα Φάρσαλα, και στη Ραχούλα με τους αγρότες να έχουν αποκλείσει την παλαιά εθνική οδό Αθηνών -Θεσσαλονίκης και το δρόμο Λάρισας – Τρικάλων.

Επίσης, κλειστή παραμένει η Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής, στο ύψος της διασταύρωσης Πράσινα Φανάρια, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

πηγή  http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/768325/mploka-agroton-2017-apofasizoyn-gia-klimakosi-ton-kinitopoiiseon-poioi-dromoi-einai-kleistoi#ixzz4XzDVBbzP

You may also like

Κοινοποίηση: