Νέες διαγραμμίσεις στις διαβάσεις πεζών Σπάρτης

379{icon} {views}

Η  Διαγράμμιση πεζών είναι υποχρεωτικό βάση νομού να υπάρχουν για την ομαλή διάβαση του οδοστρώματος από τους πεζούς αλλά και προς τους οδηγούς ώστε να είναι ποιο προσεκτικοί όταν υπάρχουν.

 

 

Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή κατά την διάρκεια της 5ετής θητείας  τους , είχαν αφήσει τις διαβάσεις πεζών με αποτέλεσμα να είναι σβησμένες και με πολλά αυτοκίνητα καθημερινά να σταθμεύουν πάνω σε αυτές , αλλά και στα πεζοδρόμια (φωτογραφίες επάνω και κάτω Ιανουάριος 2018) 

Βέβαια οι κάτοικοι συνεχώς παραπονιόντουσαν στους Δημοτικούς Αστυνομικούς που καθόντουσαν σε διάφορες κεντρικές γωνίες , αλλά αυτοί απαντούσαν εντελώς ειρωνικά “δεν υπάρχουν διαβάσεις πεζών , δε βλέπετε καλά”. Τώρα πλέων που οι διαβάσεις πεζών ξανά υπάρχουν μετά από πολλά χρόνια,  ας ελπίσουμε η Δημοτική Αστυνομία να κάνει την δουλειά της σωστά και όχι απλά να κάθονται από γωνιά σε γωνία. 

 

 

 

Η Νέα Δημοτική Αρχή του κ. Π.Δούκα αμέσως ανέλαβε ,  με των αρμόδιο Αντιδήμαρχο , να προβούν στην αποκατάσταση τους και μάλιστα να προσθέσουν και προστατευτικούς κώνους , ώστε να αποφεύγεται η παράνομη στάθμευση (φωτογραφίες κάτω Σεπτέμβριος 2019).

 

 

Βέβαια αρκετοί ασυνείδητοι οδηγοί , που νομίζουν ότι η Σπάρτη ήταν και θα παραμείνει ένα ξέφραγο αμπέλι , θα διαμαρτύρωνται και πιθανών να εξαφανίζονται ως δια μαγείας οι προστατευτικοί κώνοι , όπως σε διάφορες γωνίες , που είχε τοποθέτηση η προηγούμενη δημοτική αρχή στις άκρες των πεζοδρομίων στις ράμπες για ΑΜΕΑ.

 

 

Η Σπάρτη μπορεί να γίνει μια όμορφη πόλη,  χωρίς τα χιλιάδες καθημερινά προβλήματα  που δημιουργούνται από την παράνομη στάθμευση , αν όλοι μας προσπαθήσουμε και αγαπήσουμε την πόλη μας. 

Θέλουμε μια Σπάρτη αντάξια στο όνομα της που σέβεται τους συνανθρώπους της .

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: